Teller

maandag 7 december 2015

07122015

In het DvhN vanmorgen een mooi artikel over de pakjesbezorgdag in Zuidbroek, en het vertrek van Sinterklaas bij het station. Ongeveer 650 pakjes werden zaterdag aan huis gebracht in het dorp. Een prachtig evenement dat weer goed was georganiseerd.

13 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, inderdaad Appie een compliment waardig. Zeker ook als we naar de weersomstandigheden kijken, ondanks regen kou en wind gaat het evenement gewoon door als of het hartje zomer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het DvhN geeft weer dat Eduard een hartelijke en een welkome ontvangst heeft gehad in Franekeradeel. Alleen de sneer naar Menterwolde was niet nodige geweest. Overal in de wereld kom je mensen tegen die je welgezind zijn of niet. Mijn advies: geef ze de ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, ik snap het wel...jammer inderdaad van de sneer maar blij dat hij het naar zijn zin heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iemand die vertrekt en naar eer en geweten heeft gehandeld heeft het helemaal niet nodig om na te trappen of te spugen in de ruif waar hij zelf uit heeft gegeten, dat geeft toch weer te denken......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeggen:
   pratise as you preach -/- voegt den daad bij het woord

   Verwijderen
 5. Voel je je aangesproken VB?????

  Sikko van Bruggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door jou manier van reageren zou ik de vraag beter aan jou kunnen stellen Sikko .

   Verwijderen
 6. Ik las het niet in de krant, wel op Facebook (Menterwolde.info). Ik hoef Eduard niet te verdedigen en ik heb hier ook wel eens kritiek geuit op zijn openbare optreden als raadsvoorzitter, maar ik denk dat hij het vrij netjes doet. Hij geeft zijn mening aan het "vakblad" voor bestuurders, niet aan een dagblad. Hij constateert verschillen en dat ventileert hij aan vakgenoten. De conclusie is wat snel getrokken, dat wel, maar de bewering dat in Menterwolde partij- en dorpsbelang zwaar doorklinken in raadsbesluiten zal niemand verbazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb ik voor niets de krant twee keer doorgebladerd vanavond, blijkt het er niet in te staan. Vind de conclusie van EvZ ook wel snel dat het in het Friese allemaal beter is geregeld, zoals ik las in Binnenlands Bestuur. Verder stond er weinig verkeerds, want partij- en dorpsbelang spelen wel aardig mee in Menterwolde. Vind ik dat EvZ alles goed heeft gedaan? Nee, zeker niet, maar als ik al niet volmaakt ben, dan is dat een BM zeker niet. Logisch toch, of niet? Dus laat ik het hier bij. Nieuwe heren, nieuwe wetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovendien als het echt allemaal slecht was geregeld in Menterwolde moet je je ook afvragen wat je als bestuurder hebt gedaan om daar verandering in aan te brengen. Dat hoort immers bij het takenpakket van een BM.

   Verwijderen
  2. in een college waar gekozen mensen net zo snel van stoel verwisselen als op marktplaats, is het moeilijk zo wel onmogelijk om in dit gezelschap een behoorlijke leiding te geven. Vandaar dat niet alleen Eduard het zwarte schaap is maar het hele college.

   Verwijderen
  3. Wim, voor de duidelijkheid , we hebben het over de gehele periode dat hij BM was. De cultuur die hij omschrijft in het bestuur en daarbuiten is niet in 1,5 jaar ontstaan.

   Verwijderen
 8. Avond, tja als het gaat over Sunterkloas is het gewoonweg perfect geregeld echt een pluim !(ook de rtv-noord Appie)

  En over de B.M. E.v.Z......, wat is goed en wat is slecht...... natuurlijk kun erover gaan discussiëren, maar wat maakt het nog uit.....zoiets als de kalf verdronken is dempt men de put?....Hou toch op met al dit na trappen.....

  Nieuwe kansen en grijp dit met beide handen aan en vergrijp je niet aan wat er gebeurt is in het verleden.

  Iets wat mijn Oma altijd tegen mij persoonlijk gezegd heeft:

  Iets verkeert gedaan streep erdoor en verder gaan, maar denk eraan dat je niet dezelfde fout weer gaat maken !

  Een ezel stoot zich toch niet 2 maal aan dezelfde paal......

  BeantwoordenVerwijderen