Teller

zondag 6 december 2015

06122015


JanK/Marlies hadden het goed. De Drostenlaan in Zuidbroek, foto richting Noordbroek geschoten.

16 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, een eerste ingeving .... Drostenlaan Zuidbroek. de fotograaf had de lens richting Noordbroek gericht....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is ook mijn gedachte en staat er dan een paard achter het gele vlak...van Sinterklaas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goedemorgen. Geen idee....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen, nee de foto zou ik niet weten, want het kan overal zijn.....en achter het gele vlak een geit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grachtlaan in Noordbroek.

   Ceer.

   Verwijderen
  2. Goedemorgen, vooruit met de geit

   Verwijderen
 5. Goedemorgen.

  De foto lijkt wat foto's die ik eens maakte - en aan Appie stuurde - bij Poeltje in Zuidbroek. De foto is echter niet van mij. Bij gebrek aan een beter antwoord zeg ik dus: de fotograaf stond op de Poeltjelaan en fotografeerde de door de mist verborgen spoordijk.

  Vanmiddag even op en neer naar Noord-Holland. Dat krijg je met Martkplaatsaankopen. Ik heb lang gezocht naar een gebruikte elektrische piano voor onze jongste. De oudste had ooit een Yamaha gekregen waar ze beide op speelden. Nu de Clavinova mee is naar Belgie wordt deze toch gemist.
  Ik heb maanden gewacht tot ik exacte dezelfde vond tegen een aanvaardbare prijs. Jammer dat het aanbod in het westen/zuiden van het land over het algemeen groter is. Maar we maken er gewoon een uitje van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Muzikale familie dus. Speel jij ook een instrument Jan?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou nee, Appie. Het enige muziekinstrument dat ik in onze hele familie (die is niet groot) heb gezien was een mondharmonica van opa.

  Mijn schoonvader is de muzikant in de familie. Hij was het ook die er op aan heeft gedrongen de meiden een instrument te laten kiezen. De eerste koos voor piano, de tweede is er in meegerolt. Ze is er altijd minder serieus mee geweest, dus dachten we dat ze wel zonder zou kunnen. Het blijkt ook voor haar dus een belangrijker onderdeel van haar leven dan we hadden ingeschat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jan K had het goed waar de foto is gemaakt, en Marlies had ook het tweede gedeelte goed. De jury heeft gemeend ieder een halve bal te doen. Ook beter voor de lijn, want ze zijn vandaag wel erg groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was allereerst te laat maar had het ook niet geweten! Fijne zondag allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. van harte marlies en jk!!

  goedenavond...

  eduard, nog veel succes...

  persoonlijk had ik geen problemen met eduard, in de raadzaal hadden we wel onze momenten af en toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ....net terug van weggeweest, de halve bal zal wel koud zijn....maar morgenvroeg op een plak brood zal hij zeker smaken...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ....net terug van weggeweest, de halve bal zal wel koud zijn....maar morgenvroeg op een plak brood zal hij zeker smaken...

  BeantwoordenVerwijderen