Teller

dinsdag 8 december 2015

08122015

Deur van het slot, kan iedereen naar binnen, en ik naar buiten. Tot later vandaag.

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, tja dat heb je met deuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is rustig aan de toog....doe mij maar een glas rode zoete wijn....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. doe mij maar een flesje Grolsch.....tja vakmanschap is meesterschap:-).

   Verwijderen
 3. Goedenavond, een beetje stilletjes aan deze kant en behoorlijk kort Jan Keizer :-), ach we kunnen het niet iedere keer weer hebben over de politiek toch?, het mooiste zou zijn van wel maarja ieder keer over bepaalde personen te klagen tja zeg het maar.....

  Maar goed persoonlijk echt druk gehad vandaag, want de monteurs zouden de zonnepanelen plaatsen vandaag en ik zou de kozijnen gaan verven binnenshuis want die zitten nog steeds in de grondverf en een thermopane glaasje gaan plaatsen in de keukentje.(ik had m'n vrouwtje beloofd dat alles afgelakt zou zijn in het huis voor de kerstdagen.......)

  9.45 u de telefoon wij komen iets later dan geplant wij zitten eerst in Veendam een klus afmaken wij proberen tussen 12 á 13.00 u aanwezig te zijn... toen zij aankwamen zeg ik zo dit kon wel eens nachtwerk worden, maar geen nood ik heb 2 verstralers achterhuis staan dus dat zal wel geen probleem worden toch? na veel gestotter zeiden ze bent u morgen ook toevallig thuis? Ik knikte toevallig wel, want ik had een donkerbruin gevoel dat het niet goed zou komen met 1 dag installeren :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je voorgevoel was dus juist Ceer.Het gaat niet altijd zo als we willen. Over zonnepanelen gesproken, het crossveldje hier in Zuidbroek zou toch vol gebouwd worden met zonnepanelen? Vraag me af hoeveel inschrijvingen daar voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Commissaris van de Koning: 'Stop met ruziemaken': http://www.rtvnoord.nl/nieuws/157029/Commissaris-van-de-Koning-Stop-met-ruziemaken

  BeantwoordenVerwijderen