Teller

dinsdag 29 december 2015

29122015

De deur is open, maar mij ontbreekt het aan spraakwater, dus weinig tekst van de kroegbaas vandaag.

6 opmerkingen:

 1. Mogguh lui!
  Na een aantal dagen weer achter de mac. Even maar, dan gaat deze trouwe kast onder het mes zodat ik er weer een aantal updates mee verder kan. Extra harde schijf, andere architectuur dus dat wordt nog sneller genieten!
  Mazzel ende moj op weg naar het einde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, ja hoe hebben we het ooit zonder al deze communicatie middelen kunnen leven? En dat het niet alleen voorbehouden is aan de westerse wereld zien we iedere dag op TV, Landen waar armoede heerst is de mobiele telefoon of hi-pad ruimschoots onder hand bereik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen , het op de winkel passen gaat de politici dit jaar wel lukken. Zelf heb ik gisteren een bewogen politiek jaar op heel andere wijze afgesloten. Leerzaam was het zeker, mede dankzij enkele gasten van het peerd. Het boek (politiek) Menterwolde is voor mij dicht nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor wie de winter (weer) een beetje wil volgen:

  http://www.wintergek.nl/actueel/verwachtingen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo even een oproepje...radio Menterwolde gaat ook dit jaar weer de beste bakker van delekkerste oliebol en kniepertjes van Menterwolde uitroepen...wie van de Peerders voelt zich geroepen om oliebollen of kniepertjes te brengen? Dit kan naar de studio van 10:00 uur tot 16:00 uur! Hopelijk komen er veel mensen hun baksels brengen! Politiek...we hebben ondanks kerstvakantie genoeg te doen...politiek is een ding wat nooit stilstaat...en VB..ik weet dat jij het toch niet kunt loslaten...op de achtergrond zul jij altijd actief zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij (mijn moeder) bakken traditioneel verse oliebollen, maar pas na 17 uur helaas.

  BeantwoordenVerwijderen