Teller

donderdag 24 december 2015

24122015

Gisteren een discussie over een IRL "feestje" ter ere van het 10 jarig bestaan van het Golden Peerd. In het verleden zijn er meerdere IRL Peerd bijeenkomsten geweest, niet door mij georganiseerd, ook in dit geval zal ik dat niet doen. Heb al genoeg moeite om het virtueel café aan de draai te houden. Tien jaar zonder inkomsten, soms met weinig inspiratie, ga er maar aanstaan. Geef het je te doen, ik klaag niet, doe het mijzelf aan, maar ook nog eens IRL cachet aan de zaak te geven dat gaat even te ver. Een heel relaas, maar wel weer een opening op de dag die in kerstavond eindigt. Wens een ieder al het goede de komende dagen, en natuurlijk die daarna komen.

6 opmerkingen:

 1. Ab,
  niemand vraagt je een dergelijk i.r.l.-feesie ook nog eens zelf te organiseren...,
  maar zou je het leuk vinden als het er komt, is, was?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,er is heel veel herkenbaar Appie in je relaas.k'Heb zelf 11 jaar en drie maanden de radiokerkdiensten verzorgd in Veendam/Wildervank en omgeving, en zag de kerken steeds leger worden. Op het laatst waren er kerken bij waarbij je eerst een schietgebed je deed,omdat er zo weinig mensen in de zaal zaten,en het geluid van de zang niet meer was dan een armzalige geluid. En dan komt de vraag: gaan we hier mee door? Momenteel verzorg ik nog iedere week een radio kerkdienst bij O-M. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag, Jan en ik wensen alle Peerders Goede Kerstdagen en veel gezondheid en geluk in 2016

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goedenmiddag!!

  ap, ik vind het geweldig van je dat je dit cafe hebt geopend 10 jaar geleden...en dat je het volhoudt in drukke en rustige tijden !!!

  iedereen, prettige dagen!

  vanavond: allemaal zingen op het dorpsplein! 21:00 uur met chocolademelk en gluhwein!
  en kerstman en -vrouw!

  komt allen!

  georganiseerd zoals elk jaar door de dorpsraad zuidbroek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SiKo, als iemand een feestje/bijeenkomst ter ere van het tienjarig bestaan van het Peerd op 4 Januari wil organiseren, dan heb ik daar uiteraard niets op tegen, vind het wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het Golden Peerd de manier om het democratisch recht: 'vrijheid van meningsuiting' uit te dragen.

  Appie als moderator doet het goed. (heeft het goed gedaan laatste 10 jaar)

  Dit recht moet gevierd worden!!

  BeantwoordenVerwijderen