Teller

woensdag 4 mei 2016

04052016

Programma 4 mei Menterwolde.

3 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, en nog steeds ben ik verbaast dat zo'n onnozel mannetje het arme en krediet loze Duitsland in de benen kreeg. En dan denk ik alleen al aan al die materialen die nodig waren om tanks, vliegtuigen en bommen te maken. Wie leverde dat,er was toch een embargo? Het blijft voor mij een mysterie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag herdenken we de slachtoffers van de oorlogen. Het jaarthema, geef vrijheid door spreekt me ontzettend aan. Belachelijk vond ik de oproep om de herdenking te boycotten! Hoe respectloos...dat is mijn mening uiteraard...Ik ben trots, dat mijn dochter vandaag namens haar basisschool samen met andere kinderen een bijdrage levert in de Nederlands Hervormde kerk. De kinderen mogen daar een gedicht voorlezen en helpen met de kranslegging. Hopen dat de auto's om 20.00 weer stilstaan, er geen jongere langskomt met een scooter die nog even stoer langs rijd en het gas even opentrekt...Ik hecht waarde aan deze herdenking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag, tja wij herdenken ook de tweede wereldoorlog....en wat doen onze kinderen in opdracht van ons wel, maar wat gebeurt als ze de deur uit zijn... Samen met m'n vrouwtje van de week nog over gehad wat zullen onze kinderen ermee doen?

  Onze gedachten gaan over dit onderwerp dat zal wel gaan verwateren, maar wij niet wij opgevoed met het woord daar heb je weer zo'n een brute mof....

  Maar goed ik zelf heb ook een paar jaartjes in Berlin gewerkt en ik dacht zo hopen dat ik de fietst van m'n Oma weer terug zal vinden, maar alla nooit gebeurt :-).

  BeantwoordenVerwijderen