Teller

dinsdag 7 juni 2016

07062016

Ik weet het, is saai, maar heb niet meer te melden dan dat de kroeg ook vandaag is geopend.

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, de knallen van gisteren bleken dus van 2 f-16 te komen door de geluidsbarrière.....eerste instantie dacht ik een vliegtuig, een autoband wat heel dichtbij stond, want ik had het al een keer meegemaakt dat luchtvering voor m'n eigen ogen gezien dat deze geknald is bij het laden van een supergrote en zware trap geladen bij een voormalige werkgever in Muntendam.(ik dacht dat wereld verging :-).)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, ben de hele dag buiten geweest en niets gehoord.k'Zag s'middags wel veel condensstrepen in de lucht, dus veel luchtverkeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogguh lui. Vlak voor die knallen hoorde ik wel rommelen, maar of dat in de lucht of onder de grond was weet ik niet. De knallen waren eigenlijk net te scherp om van een aardbeving te zijn. Maar ja, ik ben dan ook geen expert..
  Mazzelsendemooijjjjj!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit voorjaar stelde de gemeente een nieuwe begroting op. In dat plan werd op tal van fronten de broekriem aangehaald. Zo is er fors bezuinigd op de plannen voor een multifunctioneel centrum voor Meeden. Daarmee werd bijna 70.000 euro op de tekorten weggewerkt. Ook werd op wegonderhoud (80.000 euro) en onderhoud sportterreinen (60.000) gekort. Met de sluiting van het Van der Noortbad in Muntendam houdt Menterwolde meer dan 150.000 euro in de knip. Ook op bibliotheekwerk, sociale voorziening en en zorg is bijna een kwart miljoen euro aan uitgaven weggestreept.

  Het begrotingstekort van 1,1 miljoen euro werd daarmee omgebogen in een voordeel van 73.000 euro. De provincie heeft de nieuwe begroting goedgekeurd en heft daarmee het preventieve toezicht op.

  rtv-noord

  BeantwoordenVerwijderen