Teller

woensdag 15 juni 2016

15062016

Weer vroeg op pad, dus een vroege opening, en andermaal weinig woorden van de kroegbaas.

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, je bent er vroeg bij Appie. Dit zijn tijden dat de nationale beroepschauffeurs aan hun dagelijkse werk beginnen. Hoewel het rijtijdenboekje al lang verdwenen is, nu gaat alles digitaal, en een nachtje doorzetten is verleden tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeoeoede middag!

  Vandaag gaat de ouwe, trouwe, blauwe tank naar z'n (voorlopige) laatste rustplaats. Zaterdag gaan we het interieur overzetten naar de andere, ook blauwe!, tank en wat rubbers vervangen. Dan komt er voor mij een afscheid na ruim 16 jaar en meer dan 613.000 kilometer. De man die 'm gekocht heeft gaat op z'm gemak uitvogelen wat er nu fout was op het laatst. Zul je zien, hij fliept wat en alles werkt weer :(
  Maar, aan de andere kant, deze ziet er mooier uit en gaat straks op g3 rijden. Enige "angstpunt" is de automaat. Die ouwe leek het beter te doen.. Zo zie je maar weer, alles is relatief!
  Zo had niemand in de familie had verwacht dat mijn tante haar rijbewijs zou halen. En toch, ondanks 90 jaren...
  Wens eenieder een mazzelmooie dag toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedemiddag, wat ons overkomen is met de Volvo is dat hij start normaal, maar lampjes op de dashboard bleven branden, de snelheidsmeter deed niets, de normale verlichting helemaal niets en ga zo maar door.

   Weet je hoe ik het heb opgelost? Contactspray in de contactslot en een tikje terug draaien en het probleem was over :-).

   Ik weet het niet zeker, maar ik kwam vanmiddag de Grolsch auto met de beroemde aanhangwagen tegen om 14.15.u. even voorbij Beilen volgens mijn weten naar Zuidbroek.

   Verwijderen
 3. Inderdaad JP, de automaat is meestal een aandachtspunt. Op tijd de filters reinigen en olie verversen is voor de levensduur een must. En geen zware paardentrailers verslepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja dat was even schrikken, ons lijfblad "De tussenklappen"is nu het weekblad Midden-Groningen geworden. Is er nu ook nog een fusie met het"Bokkeblad" op komst? Zodat dit weekblad de gehele Midden Groningen bestrijkt?

  BeantwoordenVerwijderen