Teller

zondag 12 juni 2016

12062016

Fotoquiz is op zomerreces.

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, ik zag dat de voorbereidingen van de feesttent een aanvang heeft genomen. En verbaas me er over de degelijke constructie van het geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, iedere verbindingen in driehoek is bijzonder sterk, volgens mij hebt jij dit ook geleerd op school Wim:-).

  't is de laatste vakantiedag voor ons..... even naar m'n kleindochter's toe en dan de laatste constructie voor de stoelkussen bevestigen tegen de balken van de nieuwe garage en een paar plankjes bevestigen aan de nieuwe muur en dan zal de binnenkant gereed zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het waren voornamelijk de spanten Ceer, die door hun dikte, hoogte en breedte opvielen.k'Ging der van uit dat na 5 of 6 dagen het weer afgebroken wordt en men wat lichtere materialen zou gebruiken. Nee dus! Veiligheid voor alles.

   Verwijderen
  2. In het verleden zijn er al meerdere ongelukken gebeurd met tenten wat omgewaaid is....Pukkelpop in België 5 doden en ga zo maar door, dus iedereen weet dat het aan strikte eisen moet voldoen.

   Verwijderen
 3. Ja, de feesttent staat er weer. Het is inderdaad een geweldige constructie. Vanaf morgen gaan we tent inrichten en dan kan woensdag de feestweek beginnen met een jaarmarkt.

  BeantwoordenVerwijderen