Teller

vrijdag 7 september 2012

07092012

Peilingen lijken uit de grond te schieten gelijk paddenstoelen, maar ik ben nog nooit gepeild. Dus konden die peilingen er wel eens naast zitten. Wie is wel eens gepeild? Zelf peil ik regelmatig het oliepeil van de auto, maar wilde nu eens peilen of er wel eens Peerders zijn gepeild.

10 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, nee helaas ben ik nog nooit politiek gepeild door een of andere onderzoekingsbureau.Ik denk dat het zich meer afspeelt in de randstad.
    Naar mijn mening lopen de debatten rommelig, het is niet neutraal. Waar bij de D66 de boventoon voert. En juist deze persoon is net als een LP met een kras er in, hij zegt steeds het zelfde. En dat is storend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.

    Appie, als je daar prijs op stelt kun je gewoon meedoen. Ga bijvoorbeeld naar Maurice de Hondt en je kunt gevraagd en ongevraagd je mening geven over actuele onderwerpen.

    Bij de Hondt sta ik niet ingeschreven, wel bij een benchmark voor onze branche. In ruil voor het meedoen krijg je de resultaten ter inzage. Verder vul ik wel eens onderzoekjes in op websites, zoals van DvhN, als ik tijd en zin heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen. Peil mezelf elke dag door een het maken van een puzzel na het ontwaken. Hahahaha.
    Fijne dag allemaal. Onze jongste kleinzoon is vandaag 12 geworden, dus feestje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gefeliciteerd Roskam, dus nog even dan gaat hij naar het voortgezetondewijs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. bram is nu op de WP Wim.

      Verwijderen
    2. Wim, nog bedankt voor je felicitatie, was het vergeten sorry.

      Verwijderen
  5. Mogguh lui...

    Ik controleer regelmatig de auto's: Peilen hoort daarbij. De oude twingo is gisteren overgeschreven, de volvo is weer helemaal up to date gemaakt en de bankrekening is weer op een hysterisch laag niveau. 't-Is allemaal niet zo duur maar bij elkaar toch een modaal maandloon, voor belastingen :(

    Wim, wat d66 betreft: ze proberen de boodschap simpel te houden, en consistent. Denk ik. De afgelopen week weinig tijd gehad voor TV, en in de auto zette ik dat gelul gewoon uit; voordeel van een MP3 stick.

    Enfin, de printer is bijna klaar, ik ga weer verder. Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WIE? (via facebook)

    Beste mensen , ken je iemand die een hoge leeftijd heeft en dringend kleding nodig heeft? omdat ze tot de minima behoort? Neem dan ff contact op. Veel al maat 48. Dit is van een oudere dame geweest die nu naar een verzorgingstehuis is gegaan. Je krijgt natuurlijk niet alles alleen naar behoefte uitzoeken hier bij mij thuis.
    (EDIT JP: ik denk in 050)
    Een foto maken is voor mij geen doen want heb zeker een 100 kledingstukken gekregen heel erg netjes, zelfs via de stomerij gereinigd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk eerder dat de aanbiedster in Vlagtwedde of daaromtrent zit, dus niet in Stad. JP

      Verwijderen