Teller

dinsdag 1 maart 2016

01032016

De lente komt eraan en overal in Oost-Groningen stropen hobbytuinders de mouwen op. Janneke Tops van Gezonde Moestuin en Marcel en Jeanette Douma van biokwekerij De Keukentuin aan het Westeind in Zuidbroek bieden de komende tijd gezamenlijk cursussen over de ecologische moestuin aan. De eerste is op 26 maart, een masterclass Bodem en Compost in de Ecomoestuin, voor mensen met moestuinervaring. Informatie op www.keukentuin.nl.

5 opmerkingen:

 1. Goedemiddag. ik ben geen tuinman. Alles is tegelijk klaar of opgevreten door de slakken en de konijnen. k'heb je respect voor de mensen in hun volkstuintjes die ondanks dit probleem gewoon doorzetten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Avond, wie weet hoe het staat met de kwekerij aan De Akkers tegen over nr.8?, volgens mijn weten zouden deze mensen ook zoiets te gaan doen met stukjes onder de kas te gaan verhuren voor de "tuinders".

  Sorry Appie ik ben niet nieuwsgierig, maar wie is dan wel jarig op 29 Febr. :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ceer, het is de broer van iemand die hier ook wel aan de toog zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha,
   dan snap ik waarom ik beide broers gister niet zag in de Kliphee..., uhh.., NS-hoeve, bij de lezing van het Nut-Rien Herber over gaswinning en gasbevingen.

   Verwijderen
  2. Ehhh dan kan het dus ook een zus zijn toch? ach nieuwsgierig ben ik natuurlijk niet zoals je mij een beetje kent, maar ehh toch niet :-).

   Verwijderen