Teller

woensdag 9 maart 2016

09032016

De gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren, die onder de werknaam HSSM met ingang van 2018 willen opgaan in één gemeente, maken dinsdag om 20.30 uur in De Broeckhof in Zuidbroek de nieuwe gemeentenaam bekend. De inwoners konden kiezen uit drie gemeentenamen. Midden-Groningen, Woldmeren en De Hogewolden. Dezelfde avond wordt de strategische visie ‘Het Kompas’ gepresenteerd, onder meer leidraad voor de jaren tot de herindeling in 2018. De gemeenteraden besluiten in april over ‘Het Kompas’

6 opmerkingen:

 1. Mogguh lui!
  Zal de nieuwe naam dan wel 's-avonds horen als ik thuis kom (Of via een van de social media) Had er wel bij willen zijn maar ja, er stond al wat gepland.
  Ik ben wel blij als die nieuwe naam er is, dan kunnen we een aantal initiatieven gaan starten. Wat me ook boeit zijn de fondsen rondom de economic board. Nu wel voor Slochteren maar niet HS en M. Wat weer kansen doet smelten. (Maar wie weet kunnen we dat smeltwater verkopen als super drankje, op zich weer een andere kans!)
  Kortom, iedereen mazzelmoooooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JP, laat ik nu denken dat jij al weet wat de naam van de gemeente gaat worden. Iets van dicht bij het vuur. ;)

   Verwijderen
  2. Koudvuur... Ik weet dat ze het weet maar folteren gaat me net te ver :)

   Verwijderen
  3. Hoezo 'smeltwater'...
   zijn/waren die kansen dan zo (water)ijzig?
   ;-)

   Verwijderen
 2. Goedemiddag, het is moeilijk om in dit café binnen te komen. De verbinding kon wel via ijzerdraad lopen. JP krijgt het smeltwater ook nog toevoeging zodat het lekker wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee Wim, we blijven puur natuur hoor. Toevoegingen mag eenieder zelf toevoegen.

  BeantwoordenVerwijderen