Teller

vrijdag 4 maart 2016

04032016

Gisteren ging het aan de toog over Gockingaheem in Noordbroek. Vandaag mag het daar ook over gaan, want de voorzieningen voor ouderen zijn een onderwerp waar niet alleen die groep mee vandoen heeft.

7 opmerkingen:

 1. Hebben al meerdere reacties gehad! Daar zijn we blij mee. Een vond ik wel war vreemd..dat men mensen die graag naar gockingaheem willen doorverwijzen naar een ander huis. Dit blijkt al een tijdje zo te gaan. Zal hier eens naar vragen. De persoon zei dat men het idee krijgt dat men er op aanstuurt dat er leegstand is...ik weet het niet maar zullen hier ook naar vragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goedemorgen,de oude mensen bij mij in de buurt (Zuidbroek)gaan bijna allemaal naar Hoogezand/Sappemeer. En dan met voorkeur naar Sappemeer.Misschien ligt dat in Muntendam en Meeden wel anders, en gaan die liever naar Veendam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn buurvrouw ging liever naar Nieuw Vredenhoven in Scheemda.

   Verwijderen
  2. Ik kan me voorstellen dat je in Meeden eerder gericht bent op Westerlee (en dus ook familie/vrienden hebt in /uit 'gemeente' Scheemda) dan dat je veel kennis hebt aan mensen in Zuid- en Noord-broek.
   Maar voor 't zelfde geld spelen er natuurlijk geheel andere zaken bij de keuze.

   Verwijderen
 3. Beste Anja, wanneer het bericht van sluiting in de media komt kan het besluit al veel langer geleden zijn genomen. Om niet onnodig veel mensen (nieuwe bewoners) opnieuw te moeten verplaatsen worden er mogelijk al een tijdje geen/weinig nieuwe huurders ingeschreven. Maar ik neem aan dat je die optie zelf ook al had bedacht en laat onderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik waardeer de inzet Anja, alleen gaat politiek hier niet over, daar waar we het er over eens zijn dat politiek er wel over zou moeten gaan. In Den Haag voert men een beleid wat er op is gericht om als overheid zo min mogelijk te hoeven doen. Daarnaast is de zorg onderhevig aan vermarkting. Ik hoop dat juist de PvdA binnen de regering het tij gaat keren. Ik heb er een hard hoofd in.

  BeantwoordenVerwijderen