Teller

donderdag 2 juni 2016

02062016

Vroeg op pad, dus een vroege opening, met weinig woorden.

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, dat vroeg opstaan hoort ook bij de zomer. Eigenlijk heeft moedernatuur een voor uit ziende blik gehad. Want s'winters als het koud en guur is, zijn we eerder geneigd om wat langer te slapen. En het ontbreekt mij in ieder geval wat aan energie. De conclusie is: de zon als energie bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, de dag begint voor mij een beetje bewolkt een half uurtje wakker..., maar de klus kan eigenlijk afgemaakt worden met de laatste steentjes eerst een aanhangertje metselzand ophalen, maar mss begin ik morgen pas te metselen, want de verlichting had ik gisteren door al drukte die geen tijd voor vrij gemaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogguh lui!
  Ik zag de beelden van Limburg op het NOS nieuws: Ongekend! Wegen afgesloten wegens modderstromen :(
  Het zal dus wel een kwestie van tijd zijn voordat de polders bij Muntendam en Meeden vol gaan lopen, hoewel het weer hier tot nu toe redelijk te harden is. Met een beetje mazzel komen wij tzt wel droog aan in Jena en anders hebben we eindelijk een keer baat bij de annulerings- en reisverzekering. En so hep elluk nadeel suh voordeel!
  Mazzelsendemooij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De waterbergingsgebieden hier zijn nodig bij zeer langdurige neerslag. In Limburg en andere heuvelachtige en bergachtige gebieden gaat het om korte zeer zware regenval.
   Ik betwijfel trouwens of ze de tussenklappenpolder nog eens onder water zetten met die peperdure stikstoffabriek daar.

   Verwijderen
  2. Tussenklappenpolder zal niet meer onder water worden gezet, voor het verlagen van het waterpeil in noodsituaties is een gebied ingericht bij Nieuweschans.

   Verwijderen
 4. Neem je laarzen maar alvast mee.

  BeantwoordenVerwijderen