Teller

zondag 3 augustus 2014

03082014

Het zal wel weer een rustig dagje worden in het Golden Peerd, maar voor wie toch iets heeft te melden is de deur weer van het slot.

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, dat was een opluchting gisteravond. De code rood en geel of wat voor kleur het maar was , ging ons zonder hinder voorbij. Terwijl onze agrarische vrienden de oogst binnen haalden. Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, 'k had wel gelijk van gisteren geen drup gehad...
  De w.c. is volledig betegeld vandaag zou hij ingevoegd worden, maar dit gaat over....werd opgeroepen even noar brouk te gaan met de lasapparatuur voor vanavond, want vanmiddag eerst een feestje:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen! Gelukkig...geen regen gehad...aan de andere kant..zou een buitje af en toe niet slecht zijn! Weer terug van vakantie en nu weer aan de slag om de was van twee weken weg te werken...kortom..druk druk druk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedendag... het is om middaguur dus past goedemorgen niet en voor goedemiddag is het net te vroeg. Wij vieren onze vakantie thuis en zijn tot dusver zeer tevreden over het weer..Voor mijn gevoel kondigt de herfst zich al een tijdje aan... Vooral nu de landerijen kaal worden en de ganzen gakkend over vliegen.. Fijne zondag allemaal...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En het viel me vanmorgen op dat de eikelbomen hun vrucht; de eikels al weer afwerpen. Volgens de wetenschappers betekend dat een strenge winter.

   Verwijderen
  2. Mevrouw Pé verbaasde zich over de hoeveelheid bladeren op de oprit; zaterdag reden we terug via de Afsluitdijk en daar zagen we de spreeuwn al weer van die wolkjes maken.
   Gisteren op Borkum Karin's zoveelste verjaardag gevierd. In de verte zagen we de eerste ganzen (?) in gestrekte formatie zuidwestwaards gezien.
   De zon was trouwens nog sterk genoeg :(

   Mazzels, moj en zonnebrandcreme!
   JP

   Verwijderen
 5. De klok wijst 12:27 en dus met recht kan ik jullie een goedemiddag wensen.
  Het is vandaag de laatste van drie vlinderteldagen. Tel mee en meld het op www.vlindermee.nl. Bij ons helaas weinig vlinders in de tuin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons valt het reusachtig mee, ook geen wonder zeg ik, want wij hebben 4 van die vlinderstruiken er staan :-).

   Verwijderen