Teller

dinsdag 26 augustus 2014

26082014

Vanavond is er weer een bijeenkomst in Meeden waar een rapport zal worden gepresenteerd over de windturbines. Zal men bij het oude plan blijven of wordt er geswitcht naar het alternatie ten Noorden van Meeden?  Het eerste is beter voor Meeden, het tweede beter voor Veendam zo heb ik mij laten vertellen. Vanavond verwacht ik nog wel bezoekers aan de bar die verslag doen van de bijeenkomst.

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ik denk niet dat het veel zoden aan de dijk zet. De kaarten zijn al geschud, en maar hopen dat het gezond verstand zege viert, Het heeft er nu wat van als het dorpje van Atrix en Obelix, zij tegen de boze wereld om hun heen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben benieuwd wat de stedelingen van Nivea er over denken? ;-)

      Verwijderen
    2. Wim de kaarten zijn misschien wel geschud, maar nog niet gedeeld. Volgend jaar Statenverkiezingen , de manier om op een correcte manier af te rekenen met Moorlag.

      Verwijderen
  2. Goedemorgen,

    ....een drukke dag voor de boeg, maar snel wederom aan de slag....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goedenmiddag....

    er komen weer verkiezingen aan....valt in t peerd ook altijd op :-) goed voor de klandizie, appie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het valt me op dat de Peerders het windmolenpark voornamelijk als een probleem voor Meeden zien. Dit terwijl half Zuidbroek binnen de grenzen voor de "gehinderden" ligt.

    Kopieer deze link maar eens naar je browser.

    http://i62.tinypic.com/o9i8go.jpg

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad Peter in Zuidbroek zijn er zelfs meer woningen die hinder ondervinden als in Meeden. Dhr Moorlag heeft overigens onder politie begeleiding het dorp Meeden verlaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb vanavond niets nieuws gehoord. Inderdaad, wat Peter zegt klopt. Ook Zuidbroek krijgt last van de molens. Tekeningen en rapporten staan als het goed is op de site van de Provincie. Zal het op mijn fb pagina zetten de bewuste foto.En op de fb pagina van de PvdA Menterwolde....kan een ieder het inzien...

    BeantwoordenVerwijderen