Teller

maandag 18 augustus 2014

18082014

Bonjour Menterwolde, Appie is back hinter der Theke. Met het oude vertrouwde toetsenbord open ik het Golden Peerd. Dat tikt toch lekker weg, mooier als op een tablet. Toch zal ik mijn tabletje wat vaker gebruiken, omdat ik dan de pc niet hoef op te starten. PC wordt ook trager, zeker met het opstarten. Past zich aan bij de gebruiker, moet je maar denken. Genoeg gezegd, tot later vandaag.

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, een nieuwe week met nieuwe kansen ondanks het regen heb ik gelukkig in het huis nog bepaalde werkzaamheden liggen zoals tegels plakken en een paar m2 plavuizen te leggen in de bijkeuken, maar begin volgende week moet ik naar buiten toe om alles af te werken zoals epdm plakken, daktrimmen plaatsten en een paar steentjes metselen en alles moet nog ingevoegd worden........en mijn laatste wens is dat ik niet in de steek gelaten wordt door de weergoden :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moi Appie mooi dat t'er weer bist, ka die mist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogguh lui!

  Ap, goed uitgerust? Zo'n virtuele toetsenbord: Na 5 jaar ben ik er nog steeds niet aan gewend dus ik houd het op mijn laptop en desktop. En voor nood iets virtueels...

  Maar de noden kunnen ook anders zijn en als ik dan het verhaal van ons bloemenmeisje van gisteren lees dan wordt ik even stil. Sterkte!

  Ons jongste veulen ging gisteren onverwacht niet mee: Vanmiddag moet ze eerst nog "even" solliciteren voor een stage, dan door naar Noorderzon, half twee thuis, bed in, en vroeg weer terug naar NoZo. Dan is ze met haar 22 zomers min of meer verantwoordelijk voor wat er gebeurd in het Grand theater. Vrijwilligerswerk maar ze geniet van de sfeer daar alhoewel het vorig jaar, vanuit de Communi-keet heel anders was. O ja, en dan tussendoor nog wat intake gesprekken, de eerste volgende week maandag om 9 uur in Amsterdam....
  Taaie rakkers die meiden van mij :)

  Mazzelmojj!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen..alles weer naar normaal...vakantiemodus uitgezet...op tijd uit bed..! Weer in Groningen voor een dagje werken...lekker! Wens jullie allen een fijne dag! Weer is minder..ook wel koud! Maar ach, ik zit binnen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Achter de bar trek ik dus ook geen volle zalen meer. :(

  BeantwoordenVerwijderen