Teller

zondag 24 augustus 2014

24082014

Hopelijk geen buien vandaag, en laat de zon zich de hele dag zien. Aan de naam van deze dag zal het niet liggen.

12 opmerkingen:

 1. Nee hoewel de naam niet altijd de lading dekt! Geniet er van zolang de zon er is, volgens sommigen geeft deze hittestralende bol de mensen nieuwe energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, de Zondag is en blijft voor mij een dag dat ik kan doen wat ik zelf wil en als de zon schijnt is dit altijd mooi mee genomen, zoals vanmorgen toen ik hier ging zitten scheen de zon prachtig alleen toen ik de buienradar aanklikte moest het hier regenen........maar de zon schijnt en er vielen er een paar drupjes regen uit de lucht m.a.w. je hoeft niet altijd de buienradar te vertrouwen.......

  En over energie gesproken krijg ik iedere dag weer terug :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Chris: Gewoon buienradar niet meer aanklikken dus :)
  Mogguh lui!
  Toen we gisteren richting Stad reden zagen we in de lucht een grote ruikpluim waar we eigenlijk ballonnen verwacht hadden. (Mevrouw Pé wil dan dat ik mij als een volwassene gedraag en niet als dat jochie van 8 er naar toe scheur. Tja, volwassen worden is voor een volgend leven denk ik (-; )

  Triest verhaal: Ondernemers die net de hele boel verbouwd hadden zagen al dat werk letterlijk in rook opgaan. En dan kan de verzekering wel een keer over de brug komen met een zak van geld, je moet dan heel diep gaan om het weer op te bouwen.

  En op Noorderzon was het koud, het druppelde en toch was het druk en gezellig. We zijn naar twee van die rand-voorstellingen geweest en naar Arjan Lubach. De laatste was wel aardig, de eerste was starnakel bezopen toen hij de voorstelling bedacht (of er zit iets autistisch in zijn bloed...) maar het was wel vermakelijk. Ik kon er te weinig van zien, misschien was dat het.

  Gelukkig ben ik nog kind want we verdwaalden naar een tent met, wat later bleek, meer een kindervoorstelling was. Ik vond het prachtig en hoop dat ik, over een jaar of twintig, met mijn kleinkinderen naar zo'n show kan gaan. http://www.noorderzon.nl/programma/programma-items/idajelien

  Vandaag maar bijkomen, het bier is me niet goed gevallen vrees ik :( NIX is zo slecht nog niet....

  Fijne dag allemaal, mazzels, moj en tot lezens!

  > En speciaal voor R&S uit Noordbroek: Gefeliciteerd! Laat wellicht maar niet minder gemeend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Jip...,
   zij het dat we werkelijk geen flauw idee hebben waarmee je ons feliciteert.

   Verwijderen
  2. Dan heb ik iets verkeerd begrepen :) Gelukkig maar!

   Verwijderen
 4. goedemorgen,

  ....zondag....aan de naam zou het niet liggen....maandag of donderdag....nee maar even niet aan denken....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het eerste woord van de BuienAPPie niet gelezen. Racefietsen van zolder, bijbehorende kleding aan..... regen.....

  Toch Buienradar maar raadplegen of we ons weer kunnen omkleden of dat het maar een enkele korte bui is en we binnen een half uurtje toch nog kun en opstappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanmiddag om 14.00 in de Heemtuin Erwin de Vries. Een prachtige tent zodat we niet nat worden mocht het nog gaan regenen. Kaarten zijn nog beschikbaar. TOM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goedenmiddag....

  geen nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jan, kun je beter wel lezen, maar dan als hoop doet leven, echter was het wel ijdele hoop. Heb nu de buienradar gezien. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch nog overvallen door een bui vanmiddag....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij hebben een uurtje gewandeld bij de plas aan de kolkenweg in Scheemda. Afgezien van waterhoentjes en twee fluitende beesten in de bomen kwamen we alleen nog twee meisjes op de fiets tegen. 'T kon nauwelijks minder :)
  Toen we wegreden vielen er wat druppels maar in Muntendam lagen wel plassen. Micro-klimaatjes kennelijk.

  Fijne avond!
  JP

  BeantwoordenVerwijderen