Teller

zaterdag 23 augustus 2014

23082014

Het café is weer geopend, maar nieuws heb ik niet. Misschien één van de klanten?

5 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ja Appie dat de N33 dit weekend echt dicht is. Want het bord op de invoegstrook staat in het weekend vaak zo dat de N33 is afgesloten, grapjassen hebben dan het bord zo gedraaid dat je denkt: nee nu niet! Verder nog dat het aantal ongelukken op de A7 drastisch is afgenomen. Als ik kijk naar de berichtgeving, dan zie ik de laatste weken tussen Drachten en Bad Nieuweschans op de A7 nog geen afname van het aantal ongelukken. En deze ongelukken gebeuren vaak op goed overzichtelijke weggedeeltes. (polderblindheid?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, ik hoorde gisteravond ook het bericht op t.v. dat het veiliger was geworden op de A7, maar ik twijfel hieraan....

    Toen ik dit bericht aan het typen was een hoop gekletter in m'n volgepropte garage.....ik dacht nee hé is m'n nieuwe stelling omver gegaan....fout het waren de kunststofschroten en de daktrimmen die ik in Maart had opgestapeld op de kastjes op 2m1 hoogte......., maar het zonnetje schijnt weer lekker straks even weer opstapelen een paar plavuizen leggen en morgen invoegen dan is de bijkeuken gereed :-).

    Dan rest mij hier en daar nog een paar kleinigheden afwerken en dan is binnenshuis gereed en kan ik beginnen met buitenkant verder mag gaan met afwerken.......ohnee :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!
    Wat een prachtig huis gaat dat worden zeg. Gefeliciteerd alvast.

    Ik heb weinig nieuws te melden eigenlijk, Noorderzon waren we vaker en veel meer dan 11.000 dagen getrouwd zijn is voor de een bijzonder maar bij ons gaathet (Gelukkig!!!!!) elke dag weer verder.
    Als de N33 klaar is zal het best wel iets in tijd schelen maar het minder chagrijnig achter een trage eikel met sleurhut zitten wordt minder :)

    Maar geen nieuws is soms de beste vorm van nieuws. Zo zit ik niet op nieuws van mijn zus te wachten en nauwelijks op het nieuws dat mijn broers in Frankrijk zijn aangekomen. Wel dat de straatprijs deze keer voor ons huis valt :)

    Mazzelmojjjjj!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. en dat is toch eigenlijk wel een feestje waard...,
      zelfs na een evenzo heugelijke dag 4,25 dagen terug...,
      gefeliciteerd!!!

      Verwijderen
    2. Gefeliciteerd J.P. & Partner:-)..

      Verwijderen