Teller

maandag 4 augustus 2014

04082014

Er zijn er die weer aan het werk mogen, er zijn er ook die nog vakantie hebben of het werkzame leven achter de rug hebben. Ik wens allen een mooie dag toe.

7 opmerkingen:

 1. ja, dank je Appie.Ik behoor tot de laatste categorie, hoewel het niet betekend dat je op je lauweren kan rusten. Gewoon door gaan met de dingen die je nog wel kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Werkse vandaag..ik heb nog een dagje vrij! Fijne dag allen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nogmaals mogguh :)
  Vandaag moet ik het maar eens rustig aan doen. Rustig en schaars gekleed :( Maar: Het komt allemaal weer beter :)

  Mazzels ende moj!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en ik maar denken dat dit de dag van gisteren is...
  en dat vandaag dus nog moet komen.
  Wie mij had verteld dat ik dan lang kon wachten had ik waarschijnlijk net zo schaapachtig aangekeken als ik nu keek toen ik zag dat 't vandaag niet gisteren was maar gewoon vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als vandaag niet gisteren is en gisteren niet vandaag dan blijkt het gisteren een dag was om te vergeten. Als we dan als schapen op de dam blijven dan houden we het droog ;)
  Of morgen moet besluiten gisteren te worden, of desnoods vandaag, dan blijft het allemaal heel vaag.
  Want vandaag is morgen gisteren..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Integendeel;
   Gister was een gedenkwaardige dag...,
   een dag die andere jaren gewoonlijk pas vandaag zou hebben plaatsgevonden, ware het niet dat vanwege de in het weekend veelvuldiger en meervoudiger beschikbare voor velen het sommigen beter scheen vandaag dit jaar naar gister te verplaatsen zonder dat dit voor (henzelf noch weer anderen) consequenties zou hebben moeten hebben voor het, voor hen en anderen, het vandaag vandaag zijn.

   Verwijderen
 6. Goedemiddag, dank je Appie hard aan(over door zieke collega's) werk zowel op het werk als thuis, ik blief altied een bezig bijtje :-), gelukkig maar want ik vergeet nooit weer wat had gezegd tegen m'n Opa ik was toen een jaar of 5 "ik verveel mie zohierzo" en dit zal niemand van mij ooit weer horen zeggen .

  BeantwoordenVerwijderen