Teller

dinsdag 12 januari 2016

12012016

Ook op de twaalfde van de eerste in 2016 geopend.

8 opmerkingen:

 1. Zo ik ben binnen.
  De deur klemde een beetje en de gordijnen zaten nog dicht, verlichting in de waakstand net als de verwarming en het rook nog niet naar vers gemalen koffie.
  Maar met een klein beetje moeite is het hier alweer als vanouds, met de geur van vers (afbak) brood en niet te vergeten een stukkie ouwe kaas voor JP...;
  Nu afwachten of ook anderen de deur weten te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen. weinig nieuws,hoewel een zanger uit de glorie tijd van de popmuziek is overleden. Het schijnt een zwaar beroep te zijn, ik houd me de laatste jaren vooral bezig met gospelmuziek, en sta verbaast hoeveel gospelmuzikanten voor hun 50 tige jaar al een hartinfarct of hartstilstand hebben gekregen.
  Is het de stres van het optreden of dat je in nachtelijke uren bij de weg zwerft, kwait nait.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank Simon! Ik mis wel het verse roggebrood van Nanno :(
  Gisteren hebben we de 12e verhuizing van een van de meiden gedaan. Opmerkelijk hoeveel minder ze bezitten in die vier jaar. Jongste woont nu op 4 hoog achter in de Indische buurt, gemeubileerd.
  Daar zie je dat meubilair steeds minder relevant is voor die groep mensen. Vierkante meters ook, machines en soms privacy delen is ook geen echte issue meer. Ook wel praktisch trouwens: De Ikea bank had alleen met een takel naar boven gehaald kunnen worden...

  Omdat mevrouw Pé en ik niet optimaal fit zijn hebben we dit keer een student ingehuurd. Wat wij met 3 man in krap 3 uur in de bus geladen hebben (met trage lift en tussentrapje, dat wel) rende hij vier trappen hoog naar boven. Half uurtje en klaar. Kostte een paar tientjes maar scheelde wel 5 uur parkeren @ 3 euro. Wat een conditie...
  In maart de volgende verhuizing, maar dat is vooral spullen ophalen omdat de oudste dan naar Kampala gaat. Daarna? Weet ze zelf ook niet maar dat wordt vervolgd!

  Mazzelmojjjjj

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jip,
   voor buitenlandvervoer...,
   zeker in/door risicogebieden met Hoetsies en Toettoes en alle mengvormen daarvan...,
   gelden natuurlijk wel heel andere condities.
   ;-)

   Verwijderen
 4. kreeg je JP niet het gevoel dat kon ik vroeger ook, toen je zag dat hij vier trappen hoog naar boven rende? Helaas moeten we het nu met een versnelling lager doen. Resultaat blijft het zelfde alleen de tijd waarin deze actie tot stand kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een versnelling lager? Tachtig tandjes minder dan de oorspronkelijke 81 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goedenavond....

  zo, de ijzel ook overleeft, 1 extra vrije dag :-) de dinsdag niet gewerkt, de overige wel...

  yak's accuboor had het ook begeven, ik schat na 10 jaar toch best intensief gebruik, de accu's gaven de geest, boor zelf nog prima...was bosch. nu heeft ie van zijn pa een mooie hitatschi gekregen, hij's blij :-)
  had paar dagen terug gekeken vandaar dit boorverhaal...
  nu kuifje kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vaak kun je oude kapotte accu's prima (laten) repareren...,
   d.w.z. van nieuwe (accu)cellen (laten) voorzien.

   Scheelt best veel afval (en soms ook nog geld).

   Verwijderen