Teller

zondag 31 januari 2016

31012016


Bram had het goed. Op de foto de schuur van Spitsbergen 1 in Zuidbroek.

13 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, tja de foto doet me denken aan een boerderij van een kweker die ook met z'n auto bij huizen langs rijd op Spitsbergerweg kijkend naar de A7.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,

  Spitsbergen, Dallinga....zou kunnen Ceer. Maar als het op de Spitsbergen mag/moet zijn, ga ik meer voor de woning cq bedrijfsruimte van Studio Spitsbergen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, terwijl ik denk Ceer aan Kostverloren. De boerderij aan de afwatering nabij het fietspad langs het Winschoterdiep.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken de plek, maar de foto heeft elementen in zich uit alledrie de bovenstaande oplossingen. Toch ben ik niet zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen idee, maar na dit(hele korte) weekendje nostalgie met mijn broers houd ik het op Bovenstreek 4. Dan bedekt het gele vlak de nieuwbouw in "onze tuin" van destijds ;)

  Mazzelsendemoois!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom niet verder, denk dat Wim er het dichtste bij zit.

  Er is mechanische fraude (motortje) gevonden bij een Belgische topfavoriete voor het WK veldrijden. Er is altijd lacherig over gedaan (ook door mij), maar de verleiding was dus toch niet te weerstaan. Heel slecht voor de sport.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook mijn eerste in ingeving was spitsbergen, even zoeken, en ja het klopt. op de achtergrond een gerooid productiebos. foto richting het noord-noord-oosten, nabij nr 1

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bram gefeliciteerd. Op de foto de schuur van Spitsbergen 1 in Zuidbroek. De takken van de gerooide dennebomen liggen nog op de akker. Het beeld is dus pas anders geworden daar, en daarom best moeilijk om te raden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed gedaan Bram. Laat de bal je goed smaken en geniet van de eer :)
  JP

  BeantwoordenVerwijderen