Teller

dinsdag 19 januari 2016

19012016

Vanavond de marathon op natuurijs in Noordlaren of Haaksbergen? Ik denk dat men in Twente deze keer de "strijd" wint. Wij zullen zien, één ding is zeker, het Golden Peerd is ook vandaag weer geopend. Wie denkt dat ik mij er met een makkie vanaf maak de laatste tijd, die heeft gelijk!

9 opmerkingen:

 1. goedemorgen, mooie lucht en wat de marathons betreft, ik zou het niet weten....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, schaatsen is niet mijn ding, net als in de maat lopen. k'Zal wel te maken hebben met mijn motoriek. k'Vind het wel geweldig hoe mensen de noorderrondrit schaatsen. Denk dan vaak: hoe vaak kom je, je zelf tegen op zo'n barre tocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het spant erom..beide zitten boven de 3cm ijs...ik hoop echt voor Noordlaren dat ze het winnen! Goed voor Groningen! En ontzettend gezellig..met de Brouk'n bloazers mochten we er ook eens spelen! Echt een lekker sfeertje! Het is altijd erg leuk om op de ijsbaan te spelen! Helaas zijn de Brouk'n bloazers nu niet meer actief...maar de Dwaarsliggers wel..dus ga ervan uit dat zij daar zullen spelen mocht het in Noordlaren zijn! Maar in ieder geval zijn daar ook Zuidbroeksters en Noordbroekster bij! Kijken dus als het in Noordlaren is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hoeft geen weerkundige te zijn om te voorspellen dat de marathon in Haaksbergen zal worden gehouden. Appie kan het ook. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee inderdaad, de Tukkers hebben het gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De weerman van de NOS gaf het al aan gisteren. Minder vorst in het noorden dan in het oosten. Hoewel het geen vervelende kou is wacht ik op voorjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nieuwe carriere Appie?? Ik had nog wel hoop hoor vanochtend! Maar helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anja, ben er nog niet uit, weerman of iets in de politiek, maar hobbyboer lijkt mij ook wel wat. Kan nog een keer een carrière switch maken. Of iets IRL horeca? Uitdagingen genoeg, alleen is het zo moeilijk kiezen. :(

   Verwijderen
 8. Hart volgen Appie. Doen waar je passie ligt. Waar je graag voor wakker gemaakt wordt. Dan komt het helemaal goed

  BeantwoordenVerwijderen