Teller

vrijdag 15 augustus 2014

15082014

Weer gelukt de deur te openen. Kom binnen!

10 opmerkingen:

 1. Appie, graag een croissantje en een kopje vers gezette thee. Ik weet wel vele mensen denken dan: wat een mietje, maar helaas dat raakt me niet. De morgen begint al goed, met veel zonneschijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is er mieterig aan een mietsers lekker maanbroodje en een dito koppie thee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zwartebak koffie zonder toevoegingen en een plak ole wieve met een smeuïge laag roomboter en dit is stoer :-).

   Verwijderen
  2. Havermoutse pap die je alleen met een betonzaag meester wordt ook...,
   ik hou van havermout en koffie... maar thee is favoriet.

   Verwijderen
  3. en wat er stoer an'oude-wijven-koek is...
   geen idee...;
   Maar het heet vast niet voor niets ol(d)(e)-wiev'n kouk(e)
   ;-)

   Verwijderen
 3. Goedemorgen, tevens de laatste werkdag van deze werkweek.

  Gisteren de bijkeuken gestukadoord, vandaag gips en latten halen kan morgen de plafond eronder en snel even aan bij de Gamma voor lampjes en sierlijsten voor de tegels.

  Tja het duurt soms wel even, maar het resultaat is er naar :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo weer de laatste werkdag van deze week en de laatste dag van ons vrijwilligerswerk van de JWG Muntendam (spelweek) Ik heb er weer zin in vandaag!! Fijne dag allen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anja. Betreft het overleg van dinsdag, het is zoals ik eerder heb gezegd. Dat ons kamerlid er niet was doet niks af aan het standpunt van de SP. Dat wij in de kamer ingestemd hebben klopt maar de strekking van de motie was: " een lokatie ontwikkelen die op voldoende draagkracht kon rekenen" daar wringt nu de schoen. Dat dhr Moorlag van de PvdA is dat is jammer voor jou, maar had het een CDA man geweest dan was de kritiek niet minder. Ik heb goed geluisterd Dinsdag en de boodschap was we kunnen wel wat doen,maar het ontbreekt aan de wil. De PvdA en dan heb ik het niet over lokaal, verdomd het gewoon om eerst met mensen te praten maar presenteert eerst plannen, en voor de schijn mag er dan wat van gezegd worden. Als je de discussie over molens in de kamer en in de staten gevolgd hebt dan heb je kunnen constateren dat de lijn van de SP niks afdoet aan wat ik op radio noord heb gezegd. Ga ons dus niet verwijten dat wij alleen roepen en populisme bedrijven, wij roepen dit al vanaf 2006. We vinden alleen geen gehoor bij de PvdA. Het ontbreekt namelijk aan de wil. Dat jij partijgenoten op hun blauwe ogen gelooft dat siert jou, maar het is niet verkeerd om zelf ook onderzoek te doen, dan had je namelijk een andere constatering gedaan. Overigens is het raar dat je constateert dat een gesloten overleg resultaat had opgeleverd,en dat deze nu uitblijven omdat er niet in beslotenheid is gepraat. De kamerleden hadden geen nieuws te melden. Wij zijn van 2006 bezig om een breedgedragen discussie op gang te brengen ,nu ligt er een 7e variant die daar aan voldoet, laat dan ook de PvdA zich hier achter scharen. Het enige wat ik hoor is nee we hebben geen tijd. Het is gewoon een kwestie van willen Anja.
  En ja de SP roept hard als dingen niet juist zijn, maar daarentegen hebben wij ook goede alternatieven. Dat is waarom ik trots ben op de SP en dat ik geen salonsocialist ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Overigens is het ook een feitelijk onjuiste constatering dat er niet meer tijd is, de minister heeft alleen gezegd dat hij in september een besluit wil nemen. In 2018 moet alles afgerond zijn en in 2020 moeten de molens draaien. Dhr Moorlag grijpt de tijd die hij heeft aan om de 6e variant te onderzoeken. Hij had de tijd ook kunnen benutten om de 7e variant te onderzoeken, dat is een kwestie van keuze's maken. Politieke keuze's............

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vincent, het is erg jammer dat je denkt dat wij de mensen op hun blauwe ogen geloven, zoals je weet, was ons doel dezelfde als van een ieder! Wij hebben getracht alle partijen bij elkaar te brengen (dit is nog niet gebeurd vandaar) Het doel was tijd te krijgen! Uiteraard hebben wij de hele middag met onze kamerleden opgetrokken. We zijn bij het MFC geweest, naar de Lijwiekstee en we hebben voor en na alle bezoeken genoeg tijd gehad om te praten! Onze lokale PvdA staat net als alle partijen in Menterwolde achter Meeden! Maar....er zijn door de PvdA meerdere moties ingediend, die dus door Minister Kamp niet worden uitgevoerd, terwijl deze wel kamerbreed zijn aangenomen! Dit heb je ook kunnen horen! Afgelopen dinsdag was het eerst een redelijke bijeenkomst. Tot dat dhr Moorlag zijn verhaal ging doen. De man komt tenminste! En of hij het nu goed of slecht doet, hij was er wel en om alle bagger aan te horen! Ik heb daar respect voor! Het doel van Storm Meeden (vraag ze maar) was om in een kleine setting te spreken en kijken naar de mogelijkheden! Dit is doordat het openbaar was bijna onmogelijk geworden, want iedereen vindt wat, en iedereen wil zijn duit in het zakje doen....wat hebben we daar nu bereikt? Wij hebben nadien nog een gesprek gehad met onze kamerleden en we hopen ten zeerste dat er nog iets gebeurt! Maar of het lukt? Dat zal aan de PvdA niet liggen! Want de moties voor tijd zijn door Albert de Vries(PvdA) ingediend, anders was het besluit al gevallen!

  BeantwoordenVerwijderen