Teller

donderdag 10 oktober 2013

10102013

Het café is geopend, het wachten is op de eerste de klant.

5 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, k' zag de deur open staan, nog snel even een kopje sterk doorgetrokken breakfast thee, en we kunnen er weer tegen aan. Schrijf het maar op de lat Appie, 1 keer per jaar komt de afrekening.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen,

    Gisteravond een leuke V.v.V. vergadering gehad en we weten wat we gaan doen. Sint Nicolaas en zijn gevolg zullen op 23 november voet aan wal zetten bij het oude gemeentehuis in Zuidbroek. Dan zal het al een drukte van jewelste zijn. Het centrum zal gevuld zijn met klanken, geuren, warmte.....een groots opgezette Sinterklaasbraderie in de Spoorstraat en om de gezelligheid een extra ruggesteuntje te geven op het dorpsplein "Aan t'Wotter" een muziekfestijn. DJ Stefan Leur, bekend van natuurlijk de V.v.V. Feestweek Zuidbroek maar ook van Radio Continu, en een aantal artiesten zullen de hele middag te horen en te zien zijn. Een gezellige "Bier- und Glühweinstube" maar ook een oliebollenkraam en een Hamburger/braadworsttent zullen de inwendige verzorgen. Nadat Sinterklaas het evenement heeft bezocht zal hij en zijn gevolg de kleintjes vermaken in de Broeckhof. Kortom 23 November pakt de V.v.V. Zuidbroek groots uit. Noteren.......

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Dat wordt dus feest voor groot en klein!

    Hopelijk wordt volgend jaar "onze" haven uitgebaggerd zodat de GHM in een grotere boot kan aankomen in de parel van midden Groningen :)

    Gisteren de eerste stappen gezet naar een VVV 2.0.
    Moet wel want door de herindeling verandert ook de relatie die we hebben met "de" gemeente. Dus meer samenwerken in de regio und mit unseren Nachbarn.
    Jammer dat je bij mijn Duits steeds de klompen hoort of leest :(

    Wens eenieder een pracht dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet dat niet zijn ; in het midden van de parel van Duurswold?

      Verwijderen