Teller

zondag 27 oktober 2013

27102013

Ook dit jaar is er weer een stel actieve mensen die ervoor zorgt dat de Sint voet aan wal kan zetten in Zuidbroek. Vandaag hebben de klanten van het Golden Peerd de primeur van het programma. Noteer deze datum alvast in je agenda!





7 opmerkingen:

  1. Waarschuwing!

    Officieel moet je vannacht precies om 3 uur de klok één uur terug zetten om van zomertijd weer 'gewone' tijd te maken.

    Maar wie dat doet komt gegarandeerd in de problemen en blijft bezig omdat het na een uur dan weer drie-uur is...
    en officieel moet je juist op dat tijdstip de klok een uurtje terug zetten om van zomertijd weer in de gewone tijd te belanden...
    maar als je dat dan doet is het inmiddels ruim een uur vroeger dan het volgens de standaard MET zou moeten zijn.

    En daarmee ben je er nog nog niet want precies een uur later mag je weer aan de bak...,
    je blijft bezig, van slapen komt niet veel meer en later dan een uur of drie zal het nooit meer worden...;

    Dus nogmaals trap er niet in...,
    doe het niet...,
    laat vannacht de klok de klok en zet 'm ongeacht het precieze tijdstip als je opstaat een uurtje terug...,
    alleen zo blijf je bij de tijd...,
    wie het langs officiële weg probeert raakt niet alleen het spoor maar ook de tijd kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, JK had al een voorzetje gegeven over de aankomst van Sint Nicolaas. Dan zie je maar weer hoe een klein dorp groot kan zijn. En de Pieten, zij zijn een verlengstuk van Sinterklaas. Zonder Pieten is Sinterklaas onthand.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, gelukkig doen er veel mensen mee met de intocht van onze St,Nicolaas en de zwarte pieten :).
    In de gemeente Leek heeft zelfs een site voor Sinterklaas:

    Sinterklaas

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen,

    Zoals Ceer terecht aangeeft doen er veel mensen mee om de intocht tot een succes te maken. Naast de intocht hebben we een geweldige Sinterklaas-braderie en op het dorpsplein "Aan t Wotter" een groots opgezet muziekfestijn. Ik heb een voorzichtige telling gemaakt, maar we komen in totaal aan ongeveer 37 "zichtbare" vrijwilligers en dan nog een 10-tal mensen die zich achter de schermen bezig houden met de organisatie van dit geheel.

    De vraag waarom we dit jaar extra uitpakken heeft te maken met het 115 jarig jubileum van de V.v.V. Zuidbroek in 2014. In de aanloop daar naar toe hebben we gemeend er goed aan te doen om de intocht van Sinterklaas aan te grijpen als het begin van een extra feestelijk jaar 2014. Wellicht kunnen we in 2014 op eenzelfde wijze het jubileumjaar dan afsluiten. Wij als bestuur van de V.v.V. Zuidbroek zijn er al een paar maanden mee bezig, de laatste weken zijn er gelukkig een aantal mensen bij ons aan tafel aangeschoven die ons financieel willen bijstaan. Zo heeft de handelsvereniging EMM toegezegd de kinderdraaimolen, die de gehele dag gratis is voor de kinderen, te bekostigen en de DAR zal ook een deel van de kosten op zich nemen. De komende weken nog een aantal gesprekken, posters ophangen en de welbekende puntjes op de i en de 23e november zal de boeken ingaan als de dag dat Zuidbroek weer een gezellig feestje heeft gevierd. Bij deze wil ik iedereen bij voorbaat al danken voor hun komst en voor alle vrijwilligers ....."bedankt voor jullie inzet".....

    PS. Appie nog bedankt voor het ophangen van de poster.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 'k had zojuist gelezen dat er veel aanrijding waren gebeurt op de A 28 bij Eelde, het was of het donker werd en regennnnnnnn portverderdubbeltje mie eerst vrouwtje op gebeld of zij veilig was aangekomen bij haar dochter, want ik zag een file bij de afrit naar Friezestraatweg.
    Ik zelf was snel effe op bezoek geweest bie de oldn achja dit hoort er bij toch na de drukke tijd die ik achter me heb liggen ben op tras hoogte en nu aan de slag met de kozijnen hopen zoals ik denk vandaag afkorten morgen plakken overmorgen schuren en verven overovermorgen nog 1 keer verven en Donderdag plaatsen en verder met het metselen Vrijdag balken en dakplaten ophalen de E.P.D.M. en isolatie bestellen en als het een beetje meezitten zou kan ik over 2 weken de dak gaan plaatsten................

    En de foto's komen wel Appie, maar ik heb een probleem met m'n pc'tje hij accepteert m'n ehhh hoe heet zo'n ding ook alweer icd kaarttje?
    Misschien iets voor Chris U?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. appie,ik kan je e-mail adres niet vinden
    hoe was het nog maar ?

    BeantwoordenVerwijderen