Teller

vrijdag 11 oktober 2013

11102013

Vandaag een vroege opening, zodat de laat op bed gaanders, en wellicht langslapers, ook eens de kans hebben om als eerste de toon te zetten aan de bar van het Golden Peerd. ;)

23 opmerkingen:

  1. Geen gebruik van gemaakt dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, vele eerste zullen de laatste zijn, sprak de man in de lange toga. (toen mochten de vrouwe nog niet het ambt vervullen) Dat betekend eigenlijk dat je beter later kunt zijn, met het oog op de wachttijden. Oneerlijk? Nee, zo is het spel zo zijn de regels!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen,

    Wat een misselijkmakend filmpje heb ik gezien. Blijkbaar zijn er, ook hier in Nederland, nog altijd complete volksstammen die niet begrijpen dat alles wat je opneemt met een camera meestal ook afgespeeld dan wel vertoond wordt. Als klap op de vuurpijl mag Pappa Nijland even diep door het stof om vervolgens aan kijkend Nederland uit te leggen dat het eigenlijk niet zo was bedoeld. Nou Pappa Nijland stuur de jongetjes maar even terug naar de schoolbankjes en laat hun eerst maar eens uit hun hoofd leren wat respect is. Respect voor je medemens, bruin, geel, wit, blank of wat voor kleur ze ook maar mogen hebben, van Down-syndroom tot aan super-intelligent aan toe, is toch het minimale wat deze profs moeten tonen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nijland: "Wij keuren als directie dit gedrag resoluut af"
      Zet nu in op Groningen en krijg 50 euro gratis bij Unibet.com!
      Reageren
      Nijland:
      Auteur: Gijs Meijerink 10 Oktober 2013 om 17:38



      Woensdag was de selectie van FC Groningen aanwezig bij het jaarlijkse G-voetbaltoernooi. Na afloop van het evenement ging Giliano Wijnaldum over de schreef, door een verstandelijk gehandicapt persoon te imiteren.

      Nick van der Velden nam met een aantal spelers de camera van OOG-TV over. Hij interviewde daarop een aantal ploeggenoten, waarbij Wijnaldum over de schreef ging met zijn reactie. Ook de houding van Lorenzo Burnet was volgens de club niet passend. Directeur Hans Nijland laat weten hier niet blij mee te zijn. "Wij keuren als directie dit gedrag resoluut af", zei hij op de website van de club.

      "Het FC Groningen G-voetbaltoernooi is een schitterend jaarlijks terugkerend evenement. We betreuren het dat er in een onderonsje onder de spelers een verkeerd beeld is ontstaan. De directie zal datgene wat is voorgevallen indringend met de desbetreffende spelers bespreken en ze duidelijk maken dat dit gedrag onacceptabel is", besloot Nijland zijn verhaal.

      Wijnaldum gaf aan spijt te hebben van zijn actie. "Ik heb een fantastische dag gehad en heb genoten van de ongedwongen sfeer waarmee iedereen met elkaar omging. Ik heb die middag alleen maar positieve reacties gehoord en wil dan ook zeggen dat het me spijt dat ik me op deze verkeerde manier heb geuit tijdens een onderonsje met teamgenoten."

      "Ik weet zeker dat de deelnemers van het FC Groningen G-voetbaltoernooi een heel leuke middag hebben gehad en die gedachte wil ik graag overhouden aan deze middag. Voor wie ik heb gekwetst met mijn reactie wil ik mijn excuses aanbieden. Ik kijk al uit naar het volgende FC Groningen G-voetbaltoernooi. Het is een geweldig evenement."


      Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/213421/Nijland:_Wij_keuren_als_directie_dit_gedrag_resoluut_af#ixzz2hP0nnQBj

      Verwijderen
  4. Goedemorgen

    Ja, het hoort bij een leerproces, voetballers moeten leren dat ze een voorbeeld functie hebben en dat dit soort dingen heel breed uitgemeten worden in de pers.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hallo waarde gasten,

    er moet mij iets dringends van het hart.
    gelukkig hebben wij een vuil ophaaldienst, die voor een redelijke prijs ons van onze troep afhelpt. iedere inwoner van onze gemeente kan beschikken over een kalender met daarop de ophaal data van ons afval. zodoende kan ieder tijdig zijn afval aan de straat zetten, zodat de inzamelaar snel en goedkoop deze klus kan klaren.
    ben je vergeten je afval tijdig bij de weg te zetten, dan zul je 14 dagen moeten wachten op de volgende ronde, behalve wanneer je blijkbaar te lui bent geweest om het afval tijdig bij de weg te zetten. even een belletje naar de gemeente en de vuilniswagen komt voorrijden om ook jouw afval op te halen.
    het wrange is dat deze persoon dit niet voor de eerste keer flikt, leeft op de knip van de gemeenschap, de hele dag de tijd heeft om het afval aan de weg te zetten.

    ik vind het stuitend dat de gemeente meewerkt aan deze vorm vam luiheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. was ik nog even vergeten. burgemeester, kom er maar in. ik geloof dat de burgerij hier wel een verklaring over mag verlangen.

    dat de bijstand een prima middel is om de zwaksten in onze samenleving te ondersteunen, kan ik mij prima in vinden. maar als na een jaar of 15 nog steeds blijkt dat iemand pertinend weigert om te werken, dan mag daar toch best wel wat critischer naar geken worden. (lezen als: einde uitkering)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik denk Bram dat je nu op de stoel van de rechter gaat zitten. Ook hier hoort hoor en wederhoor toegepast te worden. Het gaat mij te ver om daar over te oordelen. Een pas op zijn plaats lijkt mij in deze omstandigheden wel zo gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bram / Wim

    Eens dat sociale voorzieningen bedoeld zijn als vangnet en niet als hangmat. Maar om van afstand te beoordelen of iemand deze voorzieningen ook als zodanig gebruikt is vaak lastig. Maar Bram als jij het vermoeden hebt dat mensen wel degelijk misbruik maken van sociale dienst e.d dan kun je tegen deze persoon een onderzoek laten instellen bij de gemeente. Misbruik moet worden aangepakt en gestraft om te voorkomen dat dergelijke voorzieningen te kostbaar worden voor de mensen die het wel nodig zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dus........melden met naam en toenaam. Hier ben ik het helemaal mee eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Maar niet met naam en toenaam hier aan de bar melden!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoeft ook niet Appie, ik ga er van uit dat een gezond mens altijd bezig is. Een ziek dier of mens kan niet meer en heeft hulp nodig. Wat letje om hem of haar de helpende hand toe te steken?
    Het is 1 van de fundamenten van onze samenleving.
    ( zo is de toon weer gezet Appie, misschien niet zoals je dat bedoelt hebt.) (smile)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @ wim. niet al te naïef zijn wim. klaplopers zullen er helaas altijd blijven. je mag verwachten dat de ambtenaren van de sociale dienst hier ook voor waken, maar in een rode gemeente als menterwolde is al meer malen gebleken dat er een hoop geld verloren gaat door plichtsverzuimende ambtenaren.

    mischien herinner je nog dat een jaar of 2/3 geleden een muntendammer is veroordeeld wegens 11 jaren bijstandsfraude.

    ook deze te laat aan de weg zetende afvalproducent is al eens veroordeeld wegens bijstandsfraude, maar helaas komen ze er wel erg makkelijk mee weg.
    daarom, steun voor die gene die daadwerklijk steun nodig is, maar klaplopers en fraudeurs moeten zich maar zien te redden. die hebben hun deel gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Spekman: Rehwinkel moet solliciteren
    DVHN | Gepubliceerd op 11 oktober 2013, 20:01

    DEN HAAG - De vertrekkende burgemeester van Groningen, Peter Rehwinkel, moet na zijn vertrek gewoon solliciteren als hij zijn wachtgeld wil ontvangen terwijl hij vrijwilligerswerk doet in Spanje. Dat blijkt uit een brief van minister Ronald Plasterk.

    Rehwinkel legt per 1 november zijn functie als burgemeester vrijwillig neer om dan in Barcelona als vrijwilliger aan de slag te gaan als speciaal vertegenwoordiger van een internationale organisatie die lokale overheden bijstaat in crisissituaties. Ook in het buitenland moet degene die wachtgeld krijgt, voldoen aan de verplichtingen voor het recht op uitkering. “Hij dient te voorkomen dat hij door eigen toedoen geen passende arbeid verkrijgt”, aldus Plasterk.

    Partijvoorzitter Spekman: "Toen ik er van hoorde heb ik hem er meteen aan herinnerd dat ook hij een sollicitatieplicht heeft. Bovendien reken ik er op dat de naleving van die plicht wordt gecontroleerd en zonodig wordt gesanctioneerd. Daarop beloofde Peter dat hij gaat solliciteren," zegt Spekman.

    Het was Tweede Kamerlid Manon Fokke van Rehwinkels eigen PvdA die Kamervragen over de Groninger burgemeester stelde.

    Enkele plaatselijke raadsleden van de VVD, SP en D66 reageerden verbolgen op het feit dat Rehwinkel gebruikmaakt van de wachtgeldregeling en de jongerenafdeling van de PvdA in Groningen, de Jonge Socialisten, riep Rehwinkel op zijn PvdA-lidmaatschap op te zeggen.

    Rehwinkel zou overigens volgens zijn woordvoerder 'waarschijnlijk maar beperkt' gebruikmaken van de regeling.

    Ook dit zou ik zeggen.....


    Bram zou er geen 0800 nummer zijn om dit door te geven?, als het niet zo is kun je als je een beetje kennis hebt van jou mobile telefoon met geen nummer weergave altijd de Gemeente kunnen op bellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @ ceer.

    ook met nummerweergave bel ik de gemeente, echter het was reeds 12 uur geweest, dan wordt daar geen telefoon meer aangenomen. de 24uurs economie geld niet op het gemeentehuis. wat ze er wel doen is mij vaak een raadsel.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gadverdamme die vieze gluiperige christenpartijen. Steun verlenen aan dit kabinet. Hoe wil je dat uitleggen met de bijbel in de ene hand? Omzien naar je naaste maar dat geld voor de gladgestreken koppen van Slob en de zijnen om maar te zwijgen van die *** van de SGP. Bezuinigen op alles want het is binnen de kerk toch goed geregeld. Hyprocriet tuig is het

    BeantwoordenVerwijderen
  16. VB, zou je deze bewoordingen ook gebruiken als die partijen een kabinet van Roemer aan een meerderheid hielpen? Zo maar iets dat bij mij opkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. App De bewoording is wat sterk , maar de inhoud is duidelijk, in de bijbel staat onderzoek alles maar behoud het goede.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. VB geen wonder dat je bijbel kon verbranden
    Je kent hem uit het hoofd zo te zien !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt Senior vroeger las ik ook sprookjesboeken . Deze bezit ik ook niet meer.

      Verwijderen
    2. Heb je je sprookjesboeken ook verbrand ??

      Verwijderen
    3. VB, ik maak me zorgen over je geestelijke gesteldheid.
      Het leven bestaat niet alleen uit starheid, maar uit compromissen te sluiten met anders denkende.
      Ik vind het jammer dat je zo extreem bent geworden.

      Verwijderen