Teller

vrijdag 1 augustus 2014

01082014

Zit te staren op mijn tablet, waar ik mee zal openen. Deze zin dus.

13 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tijd voor een opentafelgesprek...,
  mag rond, rechthoekig of om het eender welke vorm hebben...,
  als eer maa wordt gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dat vraagt om een inleider SiKo. Hoewel we kunnen ook de vraag stellen wie allemaal kneuzingen aan hun hoofd hebben opgelopen door de bult op de weg Zuidbroek-Muntendam visa versa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Siko. Weinig tijd voor ronde tafel gesprekken maar wil wel even ingaan op de opmerking van Wim. Ik weet niet of er zijn die hun hoofd hebben gestoten maar de snelheid wordt er wel uitgehaald. Momenteel draai ik vaak bij Sprik in en er wordt minder hard gereden dan voor die tijd. Ik vind drempels wel ondingen in doorgaande wegen. Ook denk je steeds dat men naar je knippert omdat de lampen even in je gezicht schijnen. Denk ook dat de boeren van de andere kant van het dorp er niet blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, want je moet er stapvoets over, als je geen schade aan je auto of lichaam wilt hebben. Zeker voor de gene die achter je rijden en niet bekend zijn geeft het weleens rare situaties.

   Verwijderen
 5. Goedemiddag, persoonlijk vind ik van de drempels niet zo erg net zoiets bij de secundaire weg langs de A28 als je dit weet rij je er behoorlijk langzamer,maar sporen genoeg van vrachtwagen's die er te hard overheen zijn gereden en volop in de ankers moesten.

  Erg nee, want 30=30, 50=50, 60=60, maar daar buiten gebeurt mij regelmatig dat iets harder ga rijden omdat dit overzichtelijker is

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begreep in de eerste publicaties de benaming "sinus-drempel" niet. Toen het er lag wel: de vorm kent een zekere geleidelijke vorm (sinusvormig), dit in tegenstelling tot sommige andere drempels die harde vormen (trapeziumvormig) kennen.
  Ik vind het effect op auto en bestuurder dan ook meevallen, maar het kan aan het type auto en aan de gereden snelheid liggen natuurlijk.

  Wij zijn nu bijna twee weken in Engeland en hebben tot gisteravond prachtig weer gehad. Vandaag de eerste dag regenachtig, vandaar even tijd voor 't Peerd. Wel heb ik voor familie en bekenden af en toe foto's op Facebook gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je weer Brompton-dealer mag worden...,
   jammer dat wij daarvoor eerst moesten wijken :-(

   Ik hoop dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben opgedaan in Goodwood...,
   misschien een renden temeer om je ook voor 14 september in te schrijven in Antwerpen.
   Twee jaar geleden stonden daar (volgen de Antwerpse politie) ruim 30.000 man langs de kant hun ogen uit te kijken.

   Verwijderen
 7. ik bedoelde het achteropkomende verkeer, die het niet in de gaten heeft en je passeert. Want je remt behoorlijk af als je met 70 kilometer aan komt rijden en dan afremt tot 10 tot 15 km om deze hindernis te nemen.Maar genoeg hier over alles went.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag er max. 60 Wim als je van M'dam komt...........scheelt toch weer 10km/u....en 20km./u. ast vanuut Z'brouk komst...........

   Verwijderen
  2. Als iedereen zich eens aan de snelheid zou houden, zijn zulke of andere verkeersremmers niet nodig

   Sikko van Bruggen

   Verwijderen
  3. Sikko,
   we leven nu eenmaal niet (meer) in het Paradijs...,
   hier noch ergens anders...
   en mensen eten nu eenmaal graag appels...
   danwel andere (verboden) vruchten...;
   Volgens sommigen licht daar dan ook de oorzaak van onze sterfelijkheid...,
   gelukkig maar want ik moet er niet aan denken eeuwig te moeten leven.

   Wie daar anders over denkt moest maar eens 'De ballade van de Dood' lezen/beluisteren van 't Klein Orkest (Harrie Jekkers, Koos Meinderts & Leon Smit)

   Verwijderen
  4. Dus tijd om alle regels maar af te schaffen? Als we ze toch niet na willen leven, is alles vergeefse moeite. Zo worden alle overtredingen vanzelf legaal

   Sikko van Bruggen

   Verwijderen