Teller

woensdag 16 september 2015

16092015

Ik las in de krant dat in navolging van Slochteren ook Menterwolde het onderhoud van speel- en sporttoestellen in de openbare ruimte wil uitbesteden. In Slochteren zijn buurten, dorpsverenigingen of de buurtbewoners zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van speeltoestellen. De gemeente staat op afstand, maar let er wel op dat toestellen veilig blijven. In Menterwolde zijn deze zomer elf afgekeurde speeltoestellen weggehaald.

9 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, bij het weghalen van deze toestellen heb je geen onderhoud meer nodig. Wel doe je de kinderen tekort die in de omgeving van dit speelveldje wonen. Dan moet je ook iet klagen als deze kinderen hun vertier elders zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ab,
  de datum klopt maar de blogtitel (16052015) veronderstelt een datum ergens in mei.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SiKo, klopt, daar gaan we vlug iets aan doen.

   Verwijderen
 3. Avond, tussen de bedrijven door een vraagje aan VB, weet jij hoeveel IS'ers meekomen?

  Iedereen heeft gelezen wat de IS van plan is.....sowieso het zuiden van Europa en daarom zeg ik nee meen ik denk bijzonder goed na over deze "vluchtelingen".........

  Ik ben en blijf een echte rooie, maar denk heel goed na, iets wat ik van m;n vader heb geleerd: bezint je eer je begint.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik citeer:

   Acties van individuen zijn echter niet uit te sluiten.

   "De veiligheidsdiensten zijn er alert op."


   "De veiligheidsdiensten zijn er alert op." met aanhalingstekens.......

   Verwijderen
  2. Wie zei dit ook alweer....

   Dies hatte ich nicht gewußt......

   Verwijderen
 4. Ik denk, dat angst overheerst! Ik heb zelf in een azc gewerkt. Daar heb ik veel ontzettend getraumatiseerde mensen gezien. Verschrikkelijke verhalen gehoord en ja, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. In de landen waar men vandaan komt is de laaggeletterdheid hoog. Een radicale imam kan mensen dus van alles wijsmaken...en wordt de Koran dan ook niet juist vertaald.
  Ik kan slecht tegen alle negatieviteit over vluchtelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verder, respecteer ik ieders mening, maar alle mensen over een kam scheren vind ik onterecht. Ik snap dat het lastig is. Maar ik hoop dat men zijn/haar hart opensteld en deze mensen die alles achterlaten een onzekere toekomst tegemoet reizen, een klein beetje veiligheid te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen