Teller

donderdag 17 september 2015

17092015

Ik wilde in de auto stappen toen er plots een grote blauwe bus aan kwam rijden. Foto gemaakt en weer een opening van het Peerd gereed.

9 opmerkingen:

 1. Het virtuele van de kroeg van Appie is er nu wel af. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :) @ Nanno!

  Vraagje: Als die haatbaarden van ISIS&Co terroristenleiders zijn noemen we mensen als wilders dan terreurzaaiers of terreurleiders? Want wie angst zaait zal terreur oogsten. Of zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het betekend in ieder geval Nanno dat het Europese voetbal het van der Valk hotel in Zuidbroek weet te vinden.
  Anja als ik de beelden voor de TV zie, dan zijn deze asielzoekers zeker geen analfabeten. Als ik de beelden zie en hun agressie, dan ziet de toekomst van de Europese landen er slecht uit! Onze aartsvader Abraham was een gastvrije iemand, maar als je met zoveel agressie bij hem aan de deur klopte, dan werd het vetgemeste kalf niet geslacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doel uiteraard niet op alle asielzoekers! Dat lijkt me duidelijk!

   Verwijderen
  2. Goedemiddag, ik doel ook niet op de vredelievende asielzoekers, maar iedereen weet ervan jatten/stelen of moorden ja Baflo......., maar al dit gespuis wat onder de naam "asielzoeker' meekomt hou hier bijzonder goed rekening mee........

   Verwijderen
 4. Toen het ging over vluchtelingen bij VdV had ik me niet gerealiseerd dat het fransozen waren die op de vlucht gingen voor de nazaten van Bommetje Berend uit de groene hel van het Noorden. Mazzelmooooooooooooooj!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met de mensen die in deze bus zaten, is in elk geval aardig wat agressie meegekomen, als ik zo de beelden van de Grote Markt zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.dumpert.nl/mediabase/6682723/4475e595/vieze_stinkfransen_breken_groningen_af.html

  BeantwoordenVerwijderen