Teller

dinsdag 22 september 2015

22092015

Geen Menterwolmer nieuws in de krant, dus kan ik volstaan met de deur van het slot te doen. Ik heb wel een vraagje, hoe zit dat met de asielzoekers die bij Van der Valk zouden komen? Mij kwam ter ore dat er plaats wordt gemaakt in "chalets" voor 500 mensen, maar vind het apart dat er via de media niets meer wordt vernomen. Geruchten of gaan de plannen niet meer door?

10 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, Chalets komt me beter voor dan een grote schuur die niet warm te branden is. dan zullen deze chalets ook wel op afstand van het hotel komen. Vond het al raar dat er straks rondom het hotel vluchtelingen zouden bivakkeren. v d Valk is net als Hennie van der Most geen sociale instelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog niets weer gehoord...dus dan geen plannen? We lezen het vast met z'n allen weer in de krant of op Menterwolde info....zoals gewoonlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hoort het wanneer de vluchtelingen zijn aangekomen.

  Gemeente had geen tijd om tijdig te informeren... Tja, kan gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben positief, en zeg, dat ik ervan uitga, dat de leden van de Raad, in ieder geval op de hoogte gesteld worden...en dat wij het niet via Menterwolde info hoeven te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anja, ik mag toch hopen dat het niet alleen op de hoogte stellen, maar ook raadplegen zal zijn. Er zijn nog wel wat vijven en zessen te bespreken lijkt me zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn ervaringen zijn niet heel hoopvol...al meerdere keren via de pers belangrijke zaken moeten horen, dat men de mening wil van de fractie PvdA en wij niet weten wat er aan de hand is..vandaar ookmvaak opmerkingen over transparantie...maar er is al meerdere keren beterschap beloofd dus we zullen zien Chris!

   Verwijderen
 6. Chalets...
  en van der Valk...;
  Daar gaat toch een belletje rinkelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van de Most en Van de Valk zijn niet gek...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De "chalets" zouden tussen de kerk en Van der Valk komen, maar wij zullen zien. In Pekela was een wethouder nogal enthousiast met de komst van asielzoekers. Schijnt lucratief te zijn voor een gemeente.

  BeantwoordenVerwijderen