Teller

donderdag 19 november 2015

19112015

Laat op bed, een vroege opening, maar zonder voorzetjes. Dat is aan de eerste klant, steek maar van wal. ;)

9 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, daar gaat ie dan: het valt me op dat het zo stil is rondom Meindert Schollema. Zou graag weten of er vooruitgang in de lopende zaken zit. Al met al is het op zijn minst verontrustend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had een ledenbijeenkomst in Zwolle, tegen enen vannacht thuis.
  's Ochtends merk je dan dat je er minder goed tegen kan dan jaren geleden. Toch een goedemorgen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Jan: Komt me heel bekend voor. Ik zoek nu spontaan mijn computer-bril :( want zonder zie ik het steeds minder scherp. Iedereen wil oud worden maar niet ouder...

  Maar niet alleen mijn ogen missen de kracht van de jeugdigheid. Mentaal is de weerbaarheid ook wat lager geworden maar gelukkig kon ik mezelf bij de haren omhoog trekken en schijnt de zon weer. Nog een beetje achter de wolken maar de energie is weer op een bruikbaar nivo. En laten we wel zijn: De 6 komt angstaanjagend in zicht... Minder dan 500 dagen :(

  Maak er een schitterende dag van en Jan, ik heb extra sterke koffie voor je op de toog gezet! Met een stuk kruidkoek van Jelle. Kun je meedoen aan de tour!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja Wim geen bericht kan ook goed bericht zijn toch?

  En ja Jan daar zit wel iets in met ietsje pietsje ouder worden :-).

  Maar goed gisteren onderweg een poosje stilgestaan in Dwingelderveld even voor ik vertrok even op flits-app gekeken op de A28 een file van bijna 40 min. en hoorde op rtv dat geadviseerd werd via Ommen naar Zwolle ach ik dacht ga gewoon via A32, want er werd gezegd bij De Wijk......echt niet er stond voor Meppel al een file van meer dan 30 min.........het was net voorbij Lankhorst........een vrachtwagen gekanteld met reuzel om 5.30.u. en dit gebeurde mij tegen 12.45.u,,,,,,,,,, maar goed ik was zoals altijd stipt op tijd in Roden om 14.40.u......een dag qua ongelukken met Vrachtauto's

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee burgers waren vanavond aanwezig bij een 'buurtgesprek' over de aanstaande herindeling in de Broeckhof (in Hoogezand kwamen drie inwoners opdagen).
  Suggesties voor een nieuwe naam mogen per e-mail worden ingediend (met toelichting) via nieuwenaam@hssmnet.nl. Er komt een commissie die uit alle suggesties 3 namen kiest. Hieruit kan dan worden gestemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jan, en uit betrouwbare bron weet ik dat jij daar niet bij was. Het leeft dus totaal niet bij de inwoners, als politiek watchers zoals jij en ik, al niet de moeite nemen om even de warme huiskamer te verlaten om de oversteek naar de Broeckhof te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wist niet van de avond Appie. Waarschijnlijk omdat ik vrijwel geen kranten meer lees.

  Maar je moet ook hier tegenwoordig al oppassen wanneer je de deur uit gaat:

  "Getuigen gezocht: straatroof Oosterweg te MUNTENDAM
  Geachte deelnemer,
  De politie onderzoekt een straatroof in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze straatroof.
  De straatroof is gepleegd op donderdag 19 november 2015 rond 20:30 uur in de omgeving van Oosterweg ter hoogte van pad tussen Bredeweg en Oosterweg te Muntendam.
  Signalement: Auto: VW Golf 4, donkere kleur
  Vrouw: ca.25jr.,slank, lang donker haar, strakke lichte broek, donkere korte jas
  Mannen: geen signalementen kunnen samenstellen
  Toedracht: Wordt een automobilist opmerkzaam gemaakt om te stoppen door een vrouw bij een langs de Oosterweg stilstaande auto. Nadat de automobilist stopt en uitstapt, komen 3 mannen uit de bossages en plegen geweld tegen de automobilist waardoor deze gewond raakt, beroven hem van zijn portemonne en doorzoeken zijn auto. De vrouw stapt daarbij in de gereedstaande auto en rijdt vervolgens met hoge snelheid weg in de richting van Veendam. Na de beroving verdwijnen de 3 mannen in onbekende richting.De pleegplaats is op de Oosterweg nabij het pad tussen de Bredeweg en de Oosterweg ter hoogte van de Eendrachtsweg (weg door 't veld)
  Heeft u of één van uw huisgenoten:
  • Rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
  Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).
  Met vriendelijke groet,
  A.H.Lammers"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jan, ik wist het wel, had het misschien moeten melden in de opening, waren er misschien wel een of twee meer geweest.
  Niet te geloven die straatroof, zijn een stelletje klootzakken. Kan het haast niet geloven. Zo durf je niet meer te stoppen om mensen te helpen, dat effect komt er nog eens bij helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad. Iets dergelijks is mijn schoonouders op weg naar Zuid-Frankrijk overkomen, bij een druk tankstation. Maar dat het op een stormachtige avond in Oost-Groningen ook voor kan komen, dat had ik niet gedacht.... Welterusten.
  De wereld wordt er niet fijner op.

  BeantwoordenVerwijderen