Teller

zondag 1 november 2015

01112015Gerard had het goed. Het is het laatste huis van een serie huizen aan de Trekweg in Zuidbroek.

11 opmerkingen:

 1. Goedemorgen,

  ...en kan blijven kijken tot ik een ons weeg...geen idee, dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, wat de foto betreft kan in iedere dorp wel aanwezig zijn ik dacht eerst aan de scheemderweg, maar even op google gekeken en toch verkeerd gedacht.

  Gisteren op tijd naar het midden van het land voor de Wsw'ers op land's niveau zeg maar.....

  Zaterdag het peerd af en toe wel gevolgd en ook gelezen van Slochteren via dvhn......de politieke vorm was echt bagger en of het goed komt? Ik twijfel hier bijzonder veel aan.....allemaal vraagtekens......, maar de kiezer heeft besloten en hopende dat het allemaal gaat lukken om de roer volledig om te draaien....

  En met gooien met modder helpt helemaal niets, zoals ik eerder had gezegd kom met oplossingen om het leed een beetje te gaan verzachten en 3% valt toch wel een beetje mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, is dit het fietspad van Noord- naar Zuidbroek over de voormalige spoorlijn? En dan vlak voor de knik in het pad achter Haltepad?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Achter op de Trekweg .

  Grt Gerard

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ....een schommel een puntgevel en iets wat op een sloot lijkt....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het antwoord van Gerard is niet helemaal correct, maar de jury is in een goede bui, en denkt dat hij bedoelt wat op de foto staat. De Trekweg is veel langer, maar het is wel het laatste huis van een serie huizen aan de Trekweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nico, Chris en Vincent zo te zien schrijven jullie in het verleden dit kan ik in eerste instantie wel begrijpen....., maar wij leven nu en er moet nu naar een oplossing gezocht worden......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helaas Ceer gaan de beslissingen van het verleden mee naar het heden. En dat vraagt om helderheid en bestuurlijke ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat ik in verleden had gehoord van m'n Oma van Ceer iets verkeert gedaan streep erdoor en verder gaan, maar denk eraan dat je nooit dezelfde fout weer maakt....

   Van fouten die in verleden gemaakt daar leer je van, maar knoop het vast dat deze fouten never nooit weer gaat maken.

   Maar toch zet ik hier weer vraagtekens bij.......

   Verwijderen
 9. Vandaag dan toch tijd voor een reactie...hele weekend bezig geweest met de organisatie van de spooktocht in Muntendam! Erg leuk om te doen en we hebben ontzettend leuke reacties gekregen! Wij als team van de JWG Muntendam zijn dan ook erg blij dat deze keer weer een succes was...382 lopers, 75 spoken...EHBO, beveiliging alles liep als een trein...nu weer overschakelen in de modus politiek...maar eerst mijn slaaptekort inhalen...lik was vanochtend omn3:45 thuis, schmink eraf en lag rond half vijf in mijn bed om vervolgens om negen uur weer op te ruimen! Maar het was het meer dan waard! Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen