Teller

dinsdag 3 november 2015

03112015

Heb je iets te melden aan de gemeente, bijvoorbeeld dat de grijze container niet is geleegd of een lantaarnpaal het heeft begeven, dan kan men dat digitaal hier melden. Handig, want dit kan 24 uur per dag.

15 opmerkingen:

 1. Mogguh lui!
  Nog even een (te) late filsitaatsie voor Anja, koffie en dan een lange dag achter de mac/pc/smartpheun. Website season :)

  Iedereen mazzelmoj!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, bedankt voor de tip Appie.Mijn probleem is vaak de groene container die niet voldoende leeg gemaakt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, twee van de drie linkjes werken niet en voor de derde (melding lantaarnpaal) ben je een paalnummer nodig, wat ook niet erg stimulerend werkt (nummer zoeken in het donker) ;-)

  Ik ben wel blij dat er steeds meer zaken digitaal geregeld kunnen worden. Helaas is het nog niet mogelijk alle formulieren te downloaden merkte ik deze week; ik ben mijn portemonnee verloren en om ID en rijbewijs als verloren te melden dien ik me persoonlijk aan de balie te vervoegen om een formulier in ontvangst te nemen/in te vullen.
  Legitimeren zal trouwens lastig worden, dus ik ben benieuwd waarom het niet digitaal kan. En nu duurt het een paar dagen langer doordat ik tijdens kantoortijden niet altijd in de gelegenheid ben naar Muntendam te fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan
   "...
   en voor de derde (melding lantaarnpaal) ben je een paalnummer nodig, wat ook niet erg stimulerend werkt (nummer zoeken in het donker)
   ..."


   Dat je een paalnummer nodig hebt...
   en dat in het donker lastig te vinden is...,
   is natuurlijk lastig...,
   maar overkomelijk...;
   Maar wat te doen als je wilt melden dat er een paal mist...,
   waar vind je het (paal)nummer van een verdwenen object?

   Verwijderen
 4. Prachtig hoor zo'n 'Digitaal Meldpunt'.
  Enkele maanden (±4) geleden heb ik er daar melding van gemaakt dat er ergens een flinke hoeveelheid grofvuil en ander afval in een bosje was gedumpt.
  Ik ben er sindsdien herhaaldelijk langs de dumpplek gelopen...;
  steeds als ik keek lag de boel er nog gewoon...,
  in een steeds verergerde staat van verval.

  Wellicht hebben ze uitgerekend dat de gemiddelde halfwaarde tijd van kasten, tapijt, PC's, monitoren, TV's en allerhande huishoudelijke rotzooi, kort genoeg is om het het niet tijdig opruimen van de vervuiling te kunnen rechtvaardigen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Melding gedaan op 13 juli.

   Half oktober lag de boel er nog onaangeroerd...,
   maar desondanks zeker niet minder beroerd...,
   bij.

   Verwijderen
  2. @Siko. Ik heb het ook zien liggen. Op een plaats waar je niet direct auto's verwacht. Vroeger ruimde ik dergelijk zooi op en bracht het naar het depot aan het eind van de Klaas Woltjerweg. Nu niet meer naar Muntendam. Ik ga niet betalen voor de rotzooi van een ander.

   Verwijderen
  3. Het is een bosje van SBB. Dat is misschen de reden dat de gemeente het niet gehaald heeft.

   Verwijderen
  4. @Willem
   we bedoelen dezelfde rotzooi...
   en ook ik zou best willen meewerken de boel op te ruimen, maar ik pas ervoor dan ook nog voor andermansrotzooi extra te moeten betalen...;
   Bosje bij de Garsten is ook van SB...,
   daar komt/kwam de Gemeente (in het verleden) wel regelmatig zooi opruimen.

   Verwijderen
 5. Dan beginnen bezuinigingen letterlijk zichtbaar te worden.
  Een paar jaar geleden meldde ik ook een dergelijke dumpplek (omgeving Karbadde). Ik kreeg warempel een reactie en kort daarna was de troep weggehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja , een ontvangstbevestiging van de melding...
   die was er nog dezelfde dag.

   Verwijderen
 6. Goedemiddag, tja als er melding van gemaakt wordt en na een week dat het gewoonweg liggen blijft dan zeg ik een paar mensen optrommelen gooi het op een aanhanger en pleur het letterlijk voor de Gemeentehuis.

  Wedden dat het in now time weggehaald zal worden?, en daarom zeg ik met 2 of 4 personen heen gaan en ga naar binnen voor een gesprek met de BM en volgens mij gaat hij persoonlijk ervoor zorgen met 1 telefoontje dat het spul opgeruimd zal worden waar jullie melding van gaan maken.

  Echt te zot voor woorden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het mooiste is net voor een Raadsvergadering kun je direct een gesprek aangaan met de B & W en alle raadsleden volgens mij kun je dan echt scoren :-).

   Verwijderen
  2. @CEER
   't hele zooitje op een aanhanger gooien en voor het gemeentehuis sodemieteren....
   - da's geen oplossing
   - de veroorzaker wordt niet benadeelt
   - en naast een boet mag je dan ook nog eens zelf de kosten voor het opruimen betalen

   Nee, dank je.

   Verwijderen