Teller

zaterdag 21 november 2015

21112015

Vorige week vrijdag zou er een nieuw college zijn volgens een optimistische SP'er. Gisteren was het alweer vrijdag, maar nog geen college. Ik was het geloof in de politiek al een beetje kwijt, dat is een beetje meer kwijt geworden de afgelopen week. Waar ik nog wel in geloof, misschien ben ik wel naïef, is Sinterklaas. Gisteren hing de poster al achter de bar, en die hangt er nog.6 opmerkingen:

 1. Ook in Muntendam en Meeden komt de Goedheiligman aan! Vind dit een fantastisch feest, en ben er altijd graag onderdeel van! Gisteren bij de Vrijwilligersavond geweest. Het was een gezellige avond! DeJeugdwerkgroep Muntendam heeft de prijs gewonnen voor de groepen! Uiteraard zijn ze daar ontzettend blij mee. De individuele prijs is gewonnen door mevrouw Alie Haak uit Noordbroek! We werden bediend door het college, en mochten luisteren naar de muziek van De Troubadoers. Fijne intocht allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, ach de politiek maakt idd meer kapot dan je lief is.....

  leg-wat geld-opzij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. onvoorstelbaar wat voor een amateurclub daar in Den Haag de lakens uitdeelt. en dan ook nog de woorden: "Dat doen we altijd zo", aldus Rutte.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik denk dat Wim bedoelde stel prutsers, met de ene hand geven en vervolgens met beide handen weer terug pakken.......ja je kunt het wel doen als je een goed betaalde baan hebt, maar ik spring bij als je net kunt rondkomen..... ja natuurlijk hoef je dit bedrag niet in 1 keer terug betalen dit mag u ook doen in termijnen........

   Het ligt iets anders dan het geval is dat niet goed gekeurd word, want zoals het nu geregeld zou worden kregen de rijken nog meer geld terug dan werd voorgesteld en het ging voor minima tot modaal.....volgens mijn weten....

   Verwijderen
  4. 21 november 2015 13:07
   amateur betekent liefhebber.

   Als het daar in het Haagse echt allemaal amateurs zijn is dat misschien zo gek nog niet...;
   Liever een club echte 'professionele' liefhebbers dan dat we bestuurd zouden worden door een stelletje zelfvoldane 'zogenaamd professionele' zakkenvullers.

   Verwijderen