Teller

woensdag 7 oktober 2015

07102015

Als je niet weet hoe een gesprek te beginnen, dan is het weer altijd een dankbaar onderwerp. Rustig weer vanmorgen, heel anders dan gisteren. Of niet dan?

6 opmerkingen:

 1. weetje Appie, daar kunnen zelfs misverstanden over ontstaan. Wij mensen zitten gecompliceerd in elkaar, t'hoort er bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogguh lui!

  Er zijn altijd wel onderwerpen te vinden maar om er over te schrijven? Mwoi..

  Wens eenieder een dag vor mazzelmoj toe!
  JP

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Avond, tja ik heb vandaag rtvnoord gevolgd m.b.t. aardbevingen.... ik snap het niet.....

  Winsum wil echt geen gefrack

  Saaksumer: 'Wat nou veiligheid!'

  Inwoners van aardbevingsgebied kunnen geen rechtsbijstandverzekering afsluiten Inwoners van aardbevingsgebied kunnen geen rechtsbijstandverzekering afsluiten.

  Kamp geeft toestemming voor fracken bij Saaksum

  Gasunie: vanaf 2016 minder Gronings gas nodig

  Kamp wil besluit gaswinning niet vervroegen

  En dit terwijl Max heeft gezegd:


  GRONINGEN - Commissaris van de Koning Max van den Berg (PvdA) vindt dat de aardbeving bij Hellum nogmaals aantoont dat de gaskraan verder dicht moet.

  'We moeten nu echt forsere maatregelen nemen op permanent niveau. Geen 30 of 29 miljard kuub per jaar. Laat zien dat je het snapt in Den Haag', zegt de commissaris met stemverheffing.

  Kinderschoenen
  Ook op het gebied van versterking van woningen en het verlagen van de energielasten voor inwoners moet meer gebeuren vindt de commissaris: 'De aanpak staat nog maar in de kinderschoenen, zorg dat mensen iets terug krijgen. Wees eens royaler naar de Groningers.'

  Halve waarheden
  Van den Berg wijst erop dat hij geen genoegen meer neemt met halve waarheden: 'Ze hebben gezegd 'het wordt veiliger', maar dat is niet zo. Mensen hebben recht op een direct en eerlijk antwoord uit Den Haag. Men weet dondersgoed dat het hier erg is, maar er komen steeds andere prioriteiten tussendoor.'
  Door: RTV Noord

  Als ik eerlijk ben kun je echt niemand meer vertrouwen vanuit Den Haag.......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En als ik eerlijk mag zijn wie nog wel............, het enigste wat ik zie is als ik het maar goed heb..........., voor de rest hebben ze overal schijt aan..........

   Verwijderen
  2. Hoe willen ze het veilig maken, ze hebben 50 jaar aan het gas zitten te lurken, en nu komt de bodem inzicht en komen de naweeën. Ook dit wisten ze al vele jaren, zowel de NAM als onze regering.Ik erger me er aan dat ze iedere keer weer de onwetende onschuld spelen. Wat er in het T'Haantje gebeurt is, was al een voorteken dat deze gaswinning niet zonder gevaar is.
   En dan toch maar fracken, dacht het niet!

   Verwijderen
 4. In praten over het weer heb ik geen zin...,
  doe ik het toch, dan toch met weerzin...,
  en zolang we hier geen beter weer zien...
  zeg ik iedereen tot weerzien.

  BeantwoordenVerwijderen