Teller

donderdag 15 oktober 2015

15102015

Deze mail kreeg ik van een aardige mevrouw:

Beste heer/mevrouw,
Wij zijn voor onze hondenschool HappyGoLucky op zoek naar een indoor locatie voor de winterperiode (november/december t/m maart).
Wij zijn als hondenschool actief in de opvoeding en diverse sporten. Wij zijn opzoek naar een locatie zoals bijvoorbeeld een binnenbak/manege, loods of grote schuur met voldoende parkeergelegenheid en een toilet. In de omgeving van Appingedam, Delfzijl, Termunten, Borgsweer, Nieuwolda, Woldendorp, Nieuw-Scheemda, Scheemda, Siddeburen, Oostwold,Wagenborgen, Meedhuizen
Momenteel draaien wij trainingen op maandag- en vrijdagavond en zaterdag ochtend. Maar deze dagen/tijden zouden eventueel anders ingedeeld kunnen worden voor een geschikte locatie.
Wij zijn een stichting en draaien zonder winst te maken en zijn op zoek naar een schappelijke huurprijs. Als er een kantine aanwezig is op de locatie zullen de opbrengsten van de kantine voor de locatie zijn.
Heeft u of kent u iemand die een locatie voor ons beschikbaar heeft laat het ons dan weten.
Voor meer informatie over onze hondenschool en contact verwijs ik u naar onze webpage www.hondenschoolhappygolucky.nl
Met vriendelijke groet,
Bestuur HappyGoLucky

2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, je weet Appie hondentraining en mij zelf werkt niet.
    Zat deze hondenschool niet onder de rook van het chemiepark in Delfzijl in een oude boerderij Appie? Toen onze honden nog puppy's waren konden ze daar met leeftijdsgenoten spelletjes doen. Het waren de eerste stappen naar een gesocialiseerd gedrag van de honden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen...dank voor het plaatsen Appie!
    Wim,je hebt gelijk, ze zaten in die oude boerderij en zoeken nu een nieuw onderkomen... naast de plaatsen die in bovenstaand bericht worden genoemd zouden Noordbroek en Zuidbroek ook heel goed passen... Misschien zijn er hier mensen aan de toog die Jacqueline Winter (ex buurvrouw Muntendam nu wonend in Wagenborgen) kunnen helpen aan een locatie... Fijne dag allen...

    BeantwoordenVerwijderen