Teller

zondag 25 oktober 2015

2510205Ceer had het goed. Het is op de hoek van de Torenstraat/Heiligelaan/Kerkstraat in Zuidbroek. Vroeger zat kapper Rijkens in dat pand.

10 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, het geheel komt me bekend voor maar waar? Een hint zou misschien mijn geheugen opscherpen. Het zal wel weer een o ja.worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, hoek Torenstraat en Heiligelaan zou eerst zeggen kapper......oude pastoriehuis?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een huis(je) met zowel een traditionele (Oldambtster) schoorsteen als een meer moderne variant...,
  apart, maar waar het staat, geen idee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach SiKo naast de toren toch volgens mij kent iedereen dit huis vroeger kapper Riekens, Erik en Anneke na die tijd waren mensen die mij wel kennen maar ik hunnie niet :-).

   Verwijderen
  2. Ceer, mensen die jou wel kennen, maar jij hen niet? Dat vraagt om uitleg.

   Verwijderen
  3. Tja wat is uitleg....het kwam door m'n oudste zoon die vertelde mij dat er mensen stonden op de camping Beekse Bergen naast de dierentuin en die wist mij te vertellen dat deze mensen het huis hadden gekocht van Erik en Anneke oh dat kan jongen maar ik weet nog wie deze mensen zijn.......ach pap deze mensen woonden toch daar en daar ja lieve jongen dit weet ik toch niet en trouwens deze naam zegt ook totaal niets............hij antwoordde terug pap jij bent toch niet dement of zo.......tja ik leg het uit van m'n zoon het zal wel liggen aan de pubertijd toch? Tenminste ik hoop het van ganse harte :-).

   Dat ik het weet komt dat ik daar vanaf m'n 5 heel veel in deze buurt heb rond gelopen m'n vader heeft daar ook bijzonder veel zweetdruppels achter gelaten toen een overbuurmeisje en haar vriend het huis hadden gekocht van de kapper, dit was iets nieuws toen in deze tijd gingen zij gingen hokkn :-).

   Maar goed vanmiddag ging m'n vrouwtje aan het werk ik zei dan ga snel de nieuwe deur en kozijn van de bijkeuken naar de garage voor de tweede keer in de grondverf zetten en als ik een beetje tijd over heb ga de garage voor de zoveelste keer weer opruimen.....

   Tja wat dit aangaat moet mij straks aanwennen na m'n activiteiten direct opruimen en niet zeggen ach dat doe ik morgen wel even.......

   Nee achteraf ruim je niet eerder op voor dat je er zin in hebt, maar straks als alles af is dan ga ik dit wel doen :-) ik hoor m'n vrouwtje alweer zeggen wanneer denk je dat je dit in totaal af hebt ? Hmmmm....

   Verwijderen
 4. Goedemorgen.

  Er lijkt wat hoogteverschil in de foto te zitten, maar plaatsen kan ik het getoonde niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn gevoel zegt dat het Noordbroek is, omgeving Pastorieweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ceer, gefeliciteerd. Het is op de hoek van de Torenstraat/Heiligelaan/Kerkstraat in Zuidbroek. Vroeger zat kapper Rijkens in dat pand.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ceer, gefeliciteerd. Dat van dat hoogteverschil had ik in elk geval goed ;-(

  BeantwoordenVerwijderen