Teller

vrijdag 23 oktober 2015

23102015

Iedere morgen vroeg uit de veren omdat het moet. Omdat je denkt dat het moet Appie hoor ik jullie denken. Dat horen denken, zet mij weer tot nadenken, en kom vlot tot de conclusie dat "jullie" gelijk hebben. Dus voor ik naar bed ga, nu de deur reeds van het slot. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Voor elke vroege klant een welgemeend goedemorgen, ik ga (uit)slapen. :)

3 opmerkingen:

 1. Ook een goedemorgen toegewenst. s'Morgens voordat de haan kraait ben ik al wakker,en concentreer mij op de dag die komen gaat. Je hebt van die rituelen die er langzaam maar zeker in geslopen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogguh lui!
  Weekend staat weer voor de boeg!
  Morgen is er een soort straatmuziekfestival in Appingedam, sowieso is het leuk om A'dam (Zie, zo lijkt het helemaal leuk ;O) te bezoeken. Broer komt kennelijk deze kant op zodat hij de naam en faam van dat oude stadje kan uitdragen in zijn eigen omgeving. Alhoewel, hij woont bij Nijmegen, ook niet onbekend vanwege kunst en oude gebouwen...
  Fijne dag allemaal!

  En voor Anja, de link staat hierboven. Wist overigens niet dat je je moet inschrijven. Ik klikte via Facebook kennelijk..

  Wie dem auch sie: Mazzelmoooojj!

  BeantwoordenVerwijderen