Teller

dinsdag 27 oktober 2015

27102015

Bewoners van de nieuwe herindelingsgemeente Hoogezand/Slochteren en Menterwolde die voorlopig wordt afgekort met HSSM, worden nadrukkelijk bij het herindelingsproces betrokken las ik in het DvhN vanmorgen.
Dat is het streven van de stuurgroep die de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde hebben ingericht. Het startsein voor het herindelingsproject werd gisteren gegeven in het gemeentehuis van Slochteren. Dat het juist op die plek was, heeft geen enkele betekenis, benadrukte Geert-Jan ten Brink, burgemeester van Slochteren en voorzitter van de stuurgroep Herindeling. ,,Waar het nieuwe gemeentehuis komt en óf er wel één gemeentehuis komt, is ook onderwerp van discussie’’, zei hij. ,,Natuurlijk zullen de ambtenaren een kantoor nodig hebben om te werken, maar het kan best zijn dat we de multifunctionele centra in de verschillende dorpen gaan gebruiken voor vergaderingen en gemeentelijke bijeenkomsten. Alles is mogelijk, laat de bevolking maar met ideeën komen.’’
Met het versturen van een tweet onder de nieuwe twitternaam @herindelinghssm werd tevens de nieuwe website www.hssmnet.nl online gezet. Daarop staat alle informatie over het herindelingsproject en de activiteiten die de komende tijd in dat kader gehouden worden.

6 opmerkingen:

 1. geDAGte

  HSSM
  Haagse StoomSchip Maatschappij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alfabetisch gezien is de volgorde onjuist en zou het HSMS moeten zijn. Dit legt ook direct druk op de afdeling communicatie, want het staat ook voor High Speed Messaging Service ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Avons, ach ik zeg op mijn manier het is wel leuk om een beetje bij te houden wat er zoal gebeurt met H.S.M.S. :-), want zoals in het Westerkwartier het hoort dit slaat natuurlijk nergens op.....een streven van 2018 en je hoort via de radio m.i.v. 2019, asielzoekers worden gelanceerd binnen een paar daagjes......

  Nee persoonlijk zeg ik dan dat er een site aanwezig is die bij wijze van spreken iedere dag kan aanklikken of er veranderingen gaan gebeuren.

  Echt positief !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waar natuurkunde van dochterlief al niet goed voor is.

  Hoe werkt een warmtepomp...

  Weer wat geleerd.

  Q2 = Q1 + W

  Q2 = temperatuur in huis
  Q1 = temperatuur buiten huis
  W = arbeid om gas (waterdamp) onder druk te zetten.

  Het schijnt dat W niet te duur hoeft te zijn.

  Geen zonnepanelen / geen windmolens,

  Iedereen aan de warmtepomp.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier een dynamo op zetten voor m'n stroom zeker :-).

   Het is niet alleen voor warm water.

   Verwijderen
  2. W moet, voor veel of weinig €uro's, natuurlijk wel ergens vandaan komen...,
   liever uit wind, water of Zon...
   dan uit een onderaardse fossiele bron.

   Verwijderen