Teller

vrijdag 30 oktober 2015

30102015

Burgemeester Meindert Schollema van Pekela neemt vandaag afscheid met een receptie in MFC De Binding in Oude Pekela, van 16:00 tot 18:00 uur. Schollema was waarnemer in Menterwolde en deed dat voortreffelijk.
De afdelingen van de PvdA in Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren vormen één bestuurlijke afdeling. De leden hebben dinsdagavond hun afzonderlijke afdelingen opgeheven. Onder voorzitterschap van gewestelijk voorzitter Wouter Meijerman is direct daarna een oprichtingsvergadering van de gezamenlijke afdeling gehouden. Nieuwe voorzitter is Thea van der Veen, Wim Jelsma is secretaris en Harm Loer penningmeester.
.


3 opmerkingen:

 1. Ik heb een paar keer met Schollema te maken gehad en ik vond het een verdomd sympathieke man. Maar te weinig im naar zijn receptie te gaan. Doe ik sowieso heel zelden, als de relatie zo goed was ga ik liever een paar maanden later langs :)

  Mazzelmojjj weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, Schollema heeft charisma net als als Johan Remkers korte en duidelijke lijnen. Je weet wat je aan hun hebt, en dat is een plus punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag, tja een echte sociale burgemeester gaat een nieuw leven tegemoet samen met zijn vrouw in ehh in ieder geval naar het Hoogeland.

  Behoorlijk veel in de studio gehad toen hij waarnemend was in Menterwolde en zoals hij het heeft gezegd nooit géén hamer gebruikt in Pekela's.

  Nee een echte sociale burgemeester en hoopen dat zij nog heel veel jaren mogen slijten in 't hogelaand.

  BeantwoordenVerwijderen